Kayra342727

Uzman
Ön sağlığı demiyorum, okulu kazandım diyelim genel sağlığa geldim. Bende herhangi bir sağlık problemi yok, renk körlüğü testinde internetten bakınca geçiyorum, tek sıkıntı gözler o da lazerle yapabilirim, onun dışında faça, iz felan yok. İç organlarda bir sıkıntı inşallah yoktur ama herhangi bir sorun yaşamadım, ailemde bu konu hakkında bir sıkıntımın olmadığını söylüyor, düz taban yok, gözle görülür bir skolyoz yok, üroloji olarak testislerde biri büyük biri küçük lakin öyle aşırı fazla bir fark yok. Asıl soruma gelirsem bu genel sağlık çok detaylı mı işliyor? Geçmek çok zor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

PMYO için soruyorum.

Hızlı büyümekten sadece bir mor iz var çatlakmış. Bir sıkıntı çıkarır m?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-11-11-14-03-44-547-edit_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-11-11-14-03-44-547-edit_com.miui.gallery.webp
    343,7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Zaten her erkeğin bir testisi diğerine göre küçüktür o problem olmaz. Polisliğe girerken testosteron veya sperm sayına bakmıyorlar average deviation içinde olsa yetiyor vücut kompozisyonu. Onun dışında tişört giydiğinde fark edilecek iz yoksa sıkıntı olmaz. Gözü lazerle çizdirdikten 20 sene sonra göz tekrar bozulabiliyor onu da hesaba kat bir daha lazer olamıyorsun ömür boyu gözlük kullanman gerekir.

Hocam göz çizdirmek harp okulları ve MYO'larına engel. Ancak çizdirip geçenlerde oluyor. PMYO'da biraz tölerans gösterildiğini duymuştum ama ne kadar doğru muamma. Biraz şanş işi zaten ülkede hiçbir şey doğru dürüst uygulanmıyor bu mu uygulanacak...