Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
9 yıllık Windows serüvenimden sonra ilk defa Linux kullanmaya pop_os! İle başladım fakat haliyle çok bir şey bilmiyorum. Driverı kurdum kendi sitesinden,fakat nasıl açılacağını bilmiyorum. Masaüstüne sağ tıkladığımda da bir şey gelmiyor. Bu kontrol panelini nasıl açabilirim?

AMD'nin arayüzü olmaması lazım GNU/Linux'ta. Ama belki de işler değişmiştir şimdi. En son öyleydi.

AMD'nin Linux tarafında sürücü arayüzü bulunmuyor. lact kullanabilirsiniz;

Herhangi bir sorun teşkil eder mi? Ekran kartı sonuç olarak önemli.

Neden kendi sitesinden kurdunuz ki? Linux'a gömülü bir şekilde geliyor AMD sürücüleri.

İlk defa kurduğum için bilmiyordum Linux seçeneğini görünce indirmem lazım galiba deyip indirip kurdum. Ayarlara nasıl erişeceğim? Ekranlar çok soluk duruyor doygunluğu arttırmam gerek.

Herhangi bir sorun teşkil eder mi? Ekran kartı sonuç olarak önemli.
Sorundan kasıt? Emin değilim. Ben şahsi olarak kullanma ihtiyacı duymadım, ancak AMD sürücüsü için arayüz sağlayan 2-3 yazılımdan birisi. Başka seçeneğiniz yok maalesef. Bir de CoreCtrl adında bir yazılım buldum gerçi, bunu da inceleyebilirsiniz. CoreCtrl / CoreCtrl · GitLab
İlk defa kurduğum için bilmiyordum Linux seçeneğini görünce indirmem lazım galiba deyip indirip kurdum. Ayarlara nasıl erişeceğim? Ekranlar çok soluk duruyor doygunluğu arttırmam gerek.
Seçenekler? Uygulaması yok mu? Seçenekler > Ekran, ayarlayabilirsiniz muhtemelen.

Sorundan kasıt? Emin değilim. Ben şahsi olarak kullanma ihtiyacı duymadım, ancak AMD sürücüsü için arayüz sağlayan 2-3 yazılımdan birisi. Başka seçeneğiniz yok maalesef. Bir de corectrl adında bir yazılım buldum gerçi, bunu da inceleyebilirsiniz. CoreCtrl / CoreCtrl · GitLab

Seçenekler? Uygulaması yok mu? Seçenekler > ekran, ayarlayabilirsiniz muhtemelen.

Seçeneklerde sadece çözünürlük ayarlayabildiğim kısım var. Renk ayarları vs. yok.

Seçeneklerde sadece çözünürlük ayarlayabildiğim kısım var. Renk ayarları vs. yok.

Renk profili ayarlayan bir şey olması lazım.

screenshot_2024-06-26_22-25-21.webp