EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
İlginç bir soru olduğunun farkındayım, ancak şu an aklıma gelen tek çözüm bunlar. Ablamdan yadigar bir S20 kullanıyorum. Aslında telefondan memnunum, ancak iki sorun beni rahatsız ediyor: Isınma ve pil ömrü. Telefon, Instagram ve YouTube gibi işler sırasında bile 40-42 dereceye çıkıyor. Ancak benim için asıl sorun, şarjının 4 saatte bitmesi. Bu sorunu çözmek için öncelikle bataryayı değiştirmeyi düşündüm, ancak bu durumun telefonun ilk çıktığından beri var olduğunu öğrendim. Yani batarya değiştirmek pek bir işe yaramayacak gibi görünüyor. Bu yüzden seçeneklerim şunlar: Ya bir powerbank alacağım ya da bu S20’yi satıp yerine S21 Ultra veya S22 gibi yurt dışından bir telefon alacağım.
Zaten beni arayan soran pek yok; interneti de üniversitenin internetinden kullanıyorum. En kötü, yanımda küçük bir tuşlu telefon taşır, onunla konuşurum diye düşünüyorum. Ancak hâlâ karar veremedim. Siz olsaydınız powerbank alıp geçer miydiniz, yoksa S22’ye geçip tuşlu telefonu yedek mi yapardınız?
Zaten beni arayan soran pek yok; interneti de üniversitenin internetinden kullanıyorum. En kötü, yanımda küçük bir tuşlu telefon taşır, onunla konuşurum diye düşünüyorum. Ancak hâlâ karar veremedim. Siz olsaydınız powerbank alıp geçer miydiniz, yoksa S22’ye geçip tuşlu telefonu yedek mi yapardınız?
Son düzenleyen: Moderatör: