EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
İlginç bir soru olduğunun farkındayım, ancak şu an aklıma gelen tek çözüm bunlar. Ablamdan yadigar bir S20 kullanıyorum. Aslında telefondan memnunum, ancak iki sorun beni rahatsız ediyor: Isınma ve pil ömrü. Telefon, Instagram ve YouTube gibi işler sırasında bile 40-42 dereceye çıkıyor. Ancak benim için asıl sorun, şarjının 4 saatte bitmesi. Bu sorunu çözmek için öncelikle bataryayı değiştirmeyi düşündüm, ancak bu durumun telefonun ilk çıktığından beri var olduğunu öğrendim. Yani batarya değiştirmek pek bir işe yaramayacak gibi görünüyor. Bu yüzden seçeneklerim şunlar: Ya bir powerbank alacağım ya da bu S20’yi satıp yerine S21 Ultra veya S22 gibi yurt dışından bir telefon alacağım.

Zaten beni arayan soran pek yok; interneti de üniversitenin internetinden kullanıyorum. En kötü, yanımda küçük bir tuşlu telefon taşır, onunla konuşurum diye düşünüyorum. Ancak hâlâ karar veremedim. Siz olsaydınız powerbank alıp geçer miydiniz, yoksa S22’ye geçip tuşlu telefonu yedek mi yapardınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı cihaz ve tuşlu telefon iyi gider, yurt dışı cihaz alacaksan iyisini al bari.
Tuşlu telefonlarda konuşmak biraz problem oluyor.

Reddit birazcık dolaşınca S20'den pek farkı yok gibi duruyor, üzdü ama Redmi telefon geçmek istemiyorum.

13K civarında.

O paraya ikinci el yurt dışı Xiaomi 13 anca çekersin gibi. Attığım rehbere bakabilirsin.

Reddit birazcık dolaşınca S20'den pek farkı yok gibi duruyor, üzdü ama xiaomi telefon geçmek istemiyorum.
Eski Samsung üretimi Exynoss ve Snapdragon işlemciler verimsiz, son 2 sene piyasa sürdükleri cihazlarındaki Exynoss işlemciler biraz düzeldi o kadar.
2-3 senedir Snapdragon işlemci üretmiyordu galiba Samsung, dikkat etmedim, geneli TSMC dökümü artık.

O paraya ikinci el yurt dışı Xiaomi 13 anca çekersin gibi. Attığım rehbere bakabilirsin.

Açıkçası Samsung geçme sebebim zaten One UI olmasıydı, önceden Redmi Note13 kullanıyordum, HyperOS ve MIUI berbat bir şey. Xiaomi dışında öneriniz var mı? Huawei bile kullanabilirim, sarı sitede 12'ye Sony Xperia 1 mark 3 buldum, çok sevdiğim bir telefon kendisi aslında ama pil konusunda bilgim yok.

Açıkçası Samsung geçme sebebim zaten One UI olmasıydı, önceden Redmi Note13 kullanıyordum, HyperOS ve MIUI berbat bir şey. Xiaomi dışında öneriniz var mı? Huawei bile kullanabilirim, sarı sitede 12'ye Sony Xperia 1 mark 3 buldum, çok sevdiğim bir telefon kendisi aslında ama pil konusunda bilgim yok.

Hocam liste orada seçim sizin. HyperOS düşük segment cihazlarda sapıtıyor. Amiral gemisi cihaz kullanıp şikayet edeni görmedim.