PowerColor Red Devil RX 9070 XT nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barış55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 376
  • Etiketler Etiketler
    kart nasıl
Hocam, bazı oyunlara var çok fazla obje ve oyuncu bulunduğu için bir yerden sonra kasıyor. Mesela Garrys Mod oyununda Rp serverlarında çok kişi olduğundan 5080 ve 4k monitöre sahip birisinin fps'i yerlerde gezebilir. Ben böyle çok oyunculu, geniş haritalı ve fazla nesnenin bulunduğu oyunlar oynuyorum. Kısaca 4k hiçbir türlü kurtarmaz.

Hocam saygı duyarım. Ama nispeten ergenlik çağındaki arkadaşların oynadıkları Garry's Mood gibi RP serverlarından ziyade ben AAA titlelardan bahsediyorum, single veya multiplayer fark etmez. Parası olan alır geçer diyorum ve son olarak;

Neyse konu bu değildi, 9070 XT yerine 5070 Ti alınmalı diyorum ve gidiyorum.

Parası olan öyle bir hesap gene yapabilir 5090 alınmadığı sürece o fark gene yapılacağını düşünüyorum ama konumuz o değil 4K için bile 5090 yetersiz kalabiliyor saf güç konusunda sırf optimizasyon yetersizliğinden dolayı bildiğim iyi teknoloji kanalları veya bütçesi olanlar bile 2K kullanabilir sanki kullanamaz o kart alınmışken 4K oynamalı gibi yazmışınız.

Mesela, CS2 30-40 kişilik bir topluluk sunucusuna gireriz 4K monitör ile biraz düşük FPS alırsınız. Bu sadece örneklerden birisiydi. 2K monitörün hem görüntü kalitesi güzel olduğu için hem de 4K'ye kıyasla güzel performans sunduğu için tercih ediyorum. Tabi sizin için görüntü çok önemliyse 4K kullanabilirsiniz. Ben kendi tercihlerimden dolayı 2K daha iyi diyorum.

Konuda sorulan soruya bak gelen yanıtlara bak, 5070Tİ almak isteyen adam bu fiyatlarda RTX 5070 Ti düştüğünü bilmiyor mu? Ayrıca uzun zamandır bu fiyatlara da düşmüyor.

Evet ama RTX 5070 Ti giriş seviyeleri ya da orta segment modelleri yerine bu babayiğit çok daha fazla hoşuma gitti.
Görüntüsü ve soğutma için bakıyorsan önereceğim model XFX Mercury, acelesi yoksa indirim bekleyebilirsin.

Hocam, ben sizi anladım fakat hem hikayeli hem de FPS oyunları oynayan birisi için 4K sıkıntı çıkarabilir. O yüzden 2K ideal demek istedim yoksa 4K alacak param var. 5080 alacaktım zaten ama aradaki performans farkı az olunca ekstra 20K ödemek istemedim. Bu, 5080 kötü bir kart demek değil. 24 GB VRAM barındırıyor olsaydı zaten alırdım 5080'i. 6000 serisi çıktığında RTX 5070 Ti kartını satıp 6080 veya başka bir karta geçerim.

Dostum halen neyin iddiasındasın anlamadım? Teknoloji kanalı ne yahu? Yahu çağımız tamamen olmuş AI çağı. Hayır şu an bizzat hiç bir oyunda en ufacık ayar bile yapmadan ultra çakıp RT PT açıp pürüzsüzce oynuyorum diyorum 4K 5080 ile halen yetersiz diyorsun. İkna etmeye uğraşmayacağım, töbe yarabbi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…