Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sabah elime geçtiğinde bir problem yoktu her oyunu oynayabiliyordum fakat şu an hiç bir oyun açılmıyor. Gba oyunlarında ses geliyor sadece ama görüntü gelmiyor, diğer oyunlarda hemen geri oyun menüsüne atıyor. Bir çok kişi bu problemi yaşamış. Çözümü var mıdır? Büyük ihtimal ile SD kart ile alakalı bu sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yok hocam benim sorunum böyle değil yine de sağ olun.

Gençler çözdüm sorunu. Bunun gibi cihaz alanların yaşayacağı en büyük sorun kalitesiz SD Card'lar yüzünden oyunlar boot edemiyor kendini. Kaliteli 2 tane SD Card alın. Birine Rufus üzerinden arkos veya artık cihazınız hangi işletim sistemini kullanıyorsa onu aktarın. Konsolun iki tarafına SD Card'ları yerleştirdikten sonra cihazı açın ve kendisi otomatik yükleme yapmaya başlayacak. Sonra OS yüklü olan SD Card cihazın içinde kalsın, diğer SD Card'daki oyunları yeni SD carda kopyalayın ve takın bu kadar.
Yanlışlıkla çocuk moduna almış olabilir misiniz?

Hocam öyle bir modu yok yani sanmıyorum. Biraz araştırdım ve çözüm olabilecek bir video buldum sorun SD kartta çok kötü bir SD kart ile yollandığı için boot edemiyor oyunları cihaz. İki tane Kingston SD kart aldım arkos ve oyunları onlara aktaracağım.

Yok hocam benim sorunum böyle değil yine de sağ olun.

Gençler çözdüm sorunu. Bunun gibi cihaz alanların yaşayacağı en büyük sorun kalitesiz SD Card'lar yüzünden oyunlar boot edemiyor kendini. Kaliteli 2 tane SD Card alın. Birine Rufus üzerinden arkos veya artık cihazınız hangi işletim sistemini kullanıyorsa onu aktarın. Konsolun iki tarafına SD Card'ları yerleştirdikten sonra cihazı açın ve kendisi otomatik yükleme yapmaya başlayacak. Sonra OS yüklü olan SD Card cihazın içinde kalsın, diğer SD Card'daki oyunları yeni SD carda kopyalayın ve takın bu kadar.

Çözüm
Bana da hediye geldi cihaz. İlk gün oynadım sonrasında oyunlar açılmadı siyah ekranda kalıyor. Ses var ancak görüntü yok. Nasıl düzeltebilirm?

Sabah elime geçtiğinde bir problem yoktu her oyunu oynayabiliyordum fakat şu an hiç bir oyun açılmıyor. Gba oyunlarında ses geliyor sadece ama görüntü gelmiyor, diğer oyunlarda hemen geri oyun menüsüne atıyor. Bir çok kişi bu problemi yaşamış. Çözümü var mıdır? Büyük ihtimal ile SD kart ile alakalı bu sorun.
Hocam bende aldım bi tane arkos unu değiştirdim eski sd kart yani oyunların bulunduğu sd kartı bidha taktım olmadı nasıl yaparım yardmıcı olur musunuz