Hepinize merhaba arkadaşlar. Benim aracımda PPF kaplama var ama bazı yerlerinde ufak soyulmalar oldu zamanla. Bunu nasıl düzeltebilirim ya da yapıştırabilirim? Böyle genelde ufak tefek yerlerinde oldu ve kaplamacıya gidecek zamanım da yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer ki yapışkanı ölmediyse; önce o bölgeyi temizleyip sonra saç kurutma makinesiyle biraz ısıtıp eski bir kartla iteleye iteleye yapıştırmayı deneyebilirsin. Eğer yapışmıyorsa yaptırdığın yere götürmek dışında yapabileceğin pek bir şey yok. Garantisi varsa o parçayı değiştirirler.
Eğer ki yapışkanı ölmediyse; önce o bölgeyi temizleyip sonra saç kurutma makinesiyle biraz ısıtıp eski bir kartla iteleye iteleye yapıştırmayı deneyebilirsin. Eğer yapışmıyorsa yaptırdığın yere götürmek dışında yapabileceğin pek bir şey yok. Garantisi varsa o parçayı değiştirirler.
Yapışmıyor. Uzun bir süredir böyle ben üşenip uğraşmadım. Neyse artık müsait olunca giderim. Garantisi bitmişse de ücreti karşılığı sadece sorunlu parçaları değiştirir sanırım değil mi?
Yapışmıyor. Uzun bir süredir böyle ben üşenip uğraşmadım. Neyse artık müsait olunca giderim artık. Garantisi bitmişse de ücreti karşılığı sadece sorunlu parçaları değiştirir sanırım değil mi?