SoldierBoyBabam
Üstün
Neden??
Bir öğrenci olarak söylüyorum, ayrıcalığa gerek yok.
Öğrencilerin maddi eksikliği olabiliyor. Yurtta kalanlar ne yapsın?Neden??
Dünya geneline bakmak lazım.Sadece Türkiye'ye bakmakla olmaz.Öğrencilerin maddi eksikliği olabiliyor. Yurtta kalanlar ne yapsın?
Her ülke kendisini düşünür ve durum genel olarak böyledir bence. Bu yüzden kendi açımızdan düşünebilmemiz gerek. Ülkeler hemen hemen kendi çıkarları söz konusu olduğu zaman bize destek olmak isterler mesela. Bunun dışında her ülke kendi kendine takılmıyor mu?Dünya geneline bakmak lazım.Sadece Türkiye'ye bakmakla olmaz.
Değil her ülkede böyle durum. Avrupalı ve Amerikalı gençler eğleniyor geziyor. Yani gerek yok.Her ülke kendisini düşünür ve durum genel olarak böyledir bence. Bu yüzden kendi açımızdan düşünebilmemiz gerek. Ülkeler hemen hemen kendi çıkarları söz konusu olduğu zaman bize destek olmak isterler mesela. Bunun dışında her ülke kendi kendine takılmıyor mu?
Bir firmanın imajını çok daha iyi yerlere getirebilir. Bazen bazı firmalar, hiç beklenmedik sürprizler yapabilir. Bunu da YouTube gibi dev bir şirketten beklememek ayıp olurdu.Şimdiye kadar gördüğüm en absürt isteklerden biri. Hani Cambly, Udemy vs gibi şeyleri istesen anlarım. Reklamsız YouTube sana ne katacak tam olarak.