Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
"Öğrencilere her şey bedava olmalı" şeklinde uzar bu konu.
Koneko Toujou
Üstün
Merhaba. YouTube Premium bence öğrencilere bedava olmalı. Okula kaydı olan herkesin bu hakkı olmalı. Siz ne düşünüyorsunuz?
YouTube direkt bedava olmalı. İsteyen katıldan destek çıkar. Ya da AdBlock yüklemeyenler üzerinden geçim sağlanır. Bir ara uBlock Origin'i falan da engellemeye çalışmışlardı.
Saniye başı reklam koyan bir firmadan bunu beklemek absürt olurdu.Merhaba. YouTube Premium bence öğrencilere bedava olmalı. Okula kaydı olan herkesin bu hakkı olmalı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Merhaba. YouTube Premium bence öğrencilere bedava olmalı. Okula kaydı olan herkesin bu hakkı olmalı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence hayır, hiçbir platform vermiyor. Neden versinler ki? Ders çalışma için verebilirler ama zannetmiyorum en fazla ders videolarında reklamları kapatırlar. Zaten öğrencilere uygun plan var ya?
Fiyat biraz düşüyor ama devasa fiyat farkı görmüyorum. 10-15 TL yapsalar hadi neyse.Bence hayır, hiçbir platform vermiyor. Neden versinler ki? Ders çalışma için verebilirler ama zannetmiyorum en fazla ders videolarında reklamları kapatırlar. Zaten öğrencilere uygun plan var ya?
Ayrıca babam bir durumdan dolayı şikâyetçi. Çünkü babam YouTube premium aylık abonesi ve babamdan tek seferde 2-3 aylık fatura parasını 1 ayda çekmişler. Bu bir hata mıydı yoksa bazen bilerek paralarını mı çalıyor bu firma bilemem.
Orta Asya diyelim. Ülkede mültecilerin sonradan giriş yapması, bizi Orta Doğu yapmaz. Coğrafi olarak en azından.Çoğu şirket zaten hizmetlerini öğrencilere daha ucuza yapıyor. Sen orta doğuda parası pul olmuş bir devlette yaşaman pek onları ilgilendirmiyor.
Kısacası hayır, olmamalı.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Bedava alternatifleri dolu piyasada. Aklı olan zaten kolaylıkla aşar bu sorunları.