Çözüldü Prime B660M-K D4 LAN sürücüsünü kurduktan sonra internet gitti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SkyLine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SkyLine

Başarılı
ASUS Prime B660M-K D4 anakartının resmi web sitesinden LAN driverını kurduktan sonra internet gitti ve format attığım halde düzelmiyor. Yardımcı olur musunuz?

Biraz önce yabancı bir forumda gezerken 2 kişi de aynı sorunu yaşamış ve ikisi de Recep Abi'nin yukarıda söylediği şekilde çözmüş. Yazmaya fırsat kalmadan el attı hemen Umarım çözülür.

BIOS güncellemesi ile mi çözmüşler yoksa elle yükleme ile mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

BIOS güncellemesi yaptım düzelmedi mallesef. Bu inf dosyasını nereden indireceğim gene ASUS'un lan driverını mı?

Elle kurunca da gelmedi internet üstüne donma, takılma da geldi hemen üzerine.

Yeni anakart alsam düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemesi yaptım düzelmedi mallesef. Bu inf dosyasını nereden indireceğim gene ASUS'un lan driverını mı?
Bunu yanlış yazmışım. Asusun sitesinden mi indireceğim diye soracaktım. Oradan indirip el ile kurdum ama düzelmedi.

Size verdiğim Realtek linkinden.

Buradan hangisi onuda yazar mısınız lütfen?

Bunu yanlış yazmışım. Asusun sitesinden mi indireceğim diye soracaktım. Oradan indirip el ile kurdum ama düzelmedi.

Buradan hangisi onuda yazar mısınız lütfen?
Realtek sürücüsünü videodaki gibi el ile yükledim gene düzelmedi ama bu sefer kasma gelmedi.

Dosya Ekleri

• 20231228_211440.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…