Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bunu okudum az önce. Bu durumda dediğim ihtimali baz alın: Anakart kontrolcü arızası.
Alternatif olarak son bir kez Clear CMOS da deneyebilirsiniz.
SkyLine
Başarılı
Biraz önce yabancı bir forumda gezerken 2 kişi de aynı sorunu yaşamış ve ikisi de Recep Abi'nin yukarıda söylediği şekilde çözmüş. Yazmaya fırsat kalmadan el attı hemenUmarım çözülür.
BIOS güncellemesi ile mi çözmüşler yoksa elle yükleme ile mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Xoigu
Başarılı
Recep Abi'nin yöntemi ile. Önceki sayfada yazdı görmediyseniz.BIOS güncellemesi ile mi çözmüşler yoksa elle yükleme ile mi?
SkyLine
Başarılı
BIOS güncellemesi yapar mısın bir de?
PRIME B660M-K D4|Motherboards|ASUS Global
ASUS Prime B660M-K D4 Intel® B660 (LGA 1700) mATX motherboard features PCIe® 4.0, DDR4, two M.2 slots, front panel USB 3.2 Gen 1, Realtek 1Gb Ethernet. Prime B660M-K D4 caters to daily users and all builders looking for well-rounded specs and a range of options for performance tuning via...www.asus.com
- Sorun devam ederse verdiğim linkten sürücüyü indir.
- İnen sürücüyü klasöre çıkart
- Çıkan Exe dosyasına WinRAR ile sağ tıkla ve yine klasöre çıkart de.
Install_PCIE_Win11_11016_12212023\WIN11\64klasörünü masaüstüne kopyala.- Sonra da bu rehberle sürücüyü elle yükle:
BIOS güncellemesi yaptım düzelmedi mallesef. Bu inf dosyasını nereden indireceğim gene ASUS'un lan driverını mı?
Xoigu
Başarılı
Yanlış bilgi
ASUS'un LAN sürücüsü.BIOS güncellemesi yaptım düzelmedi mallesef. Bu inf dosyasını nereden indireceğim gene ASUS'un lan driverını mı?
Xoigu
Başarılı
Elle kurunca da gelmedi internet üstüne donma, takılma da geldi hemen üzerine.
Yeni anakart alsam düzelir mi?
Rehberdeki gibi yaptınız değil mi? Önce yüklediklerinizi kaldırdınız mı?
SkyLine
Başarılı
Evet.Rehberdeki gibi yaptınız değil mi? Önce yüklediklerinizi kaldırdınız mı?
Size verdiğim Realtek linkinden.Bu inf dosyasını nereden indireceğim gene ASUS'un lan driverını mı?
SkyLine
Başarılı
Bunu yanlış yazmışım. Asusun sitesinden mi indireceğim diye soracaktım. Oradan indirip el ile kurdum ama düzelmedi.BIOS güncellemesi yaptım düzelmedi mallesef. Bu inf dosyasını nereden indireceğim gene ASUS'un lan driverını mı?
Buradan hangisi onuda yazar mısınız lütfen?
Realtek sürücüsünü videodaki gibi el ile yükledim gene düzelmedi ama bu sefer kasma gelmedi.Bunu yanlış yazmışım. Asusun sitesinden mi indireceğim diye soracaktım. Oradan indirip el ile kurdum ama düzelmedi.
Buradan hangisi onuda yazar mısınız lütfen?
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Windows 10 kullanıyorsanız en üstteki olabilir.
Bu durumda ağ kontrolcünün arızalanmış olma ihtimali var.
Bu durumda ağ kontrolcünün arızalanmış olma ihtimali var.