Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SkyLine

Başarılı
ASUS Prime B660M-K D4 anakartının resmi web sitesinden LAN driverını kurduktan sonra internet gitti ve format attığım halde düzelmiyor. Yardımcı olur musunuz?

Evet eminim. Kabloda sorun yok bu sürücüyü indirmeden önce internetim vardı. Orijinal tabii ki Windows'un kendi sitesinden indirdim.

Telefonunuzda internet varsa bilgisayarınızla paylaşın, Windows Update sorunu düzeltebilir bir ihtimal. Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Kendi Bluetooth sorunumu Windows Update ile çözmüştüm, driver ile olmamıştı.

Telefonunuzda internet varsa bilgisayarınızla paylaşın, Windows Update sorunu düzeltebilir bir ihtimal. Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Kendi Bluetooth sorunumu Windows Update ile çözmüştüm, driver ile olmamıştı.

Anakartta Wi-Fi yok Bluetooth yok sadece kablolu bağlantı seçeneği var.

Anakart CD'nizdeki LAN sürücüsünü kendiniz, Aygıt Yöneticisi üzerinden yükleyin.
SS.webp

Benim ağ kartım Windows 11 kullanırken, 2019 yılından yeni bir LAN sürücüsü yüklediğim zaman, mavi ekran veriyor.
Aynı şekilde Windows 11 otomatik yüklerse sürekli internet bağlantısı kesiliyor.
Lakin anakart CD içerisindeki LAN sürücüsü sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme:
Donanım ve bağlantı özelliklerinde çalışmıyor olarak gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 20231228_161427.webp
    20231228_161427.webp
    198,6 KB · Görüntüleme: 72
Su yazilim ile internet ayar girdilerinizi sifirlayip onarmayi deneyebilirsin, surucu ile alakali sorun degil gibi duruyor.

Anakartın kendi CD'sinden kurulum yaptım. Bilgisayar takılmaya, donmaya başladı. Bununla beraber sorunum da çözülmedi.

Takılma ve donma Realtek PCI-e GBE Family Controllerden eski sürücüye geri dön deyince düzeliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Win + R tuşuna basın.
  2. ncpa.cpl yazın.
  3. Enter tuşuna basın.
  4. Ethernet üzerine sağ tıklayın.
  5. Durum seçeneğini seçin.
  6. Ekran görüntüsünü atın.
  7. Özellikler butonuna basın.
  8. Yapılandır butonuna basın.
  9. Sürücü, Olaylar ve Güç Yönetimi sekmelerinin ayrı ayrı ekran görüntüsünü atın.
  10. En son olarak da IPv4 ayarlarını gösteren kısmın ekran görüntüsünü atın. (Internet Protokolü Sürüm 4 sol tık ile seçin özellikler kısmının ekran görüntüsünü atın.)
Ekran görüntüsünü Win + Shift + S tuşuna basarak alabilirsiniz.
Sistemde neler olduğuna dair genel bir fikrimiz olur belki.

Son düzenleme: