Planlanmıyor Profil mesajlari duzenlenebilsin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Charles Smith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 500
  • Etiketler Etiketler
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Charles Smith

Yetkin
Makaleler
6
Profilime mesaj attim ve yanlis yazdigimi fark ettim. Duzeltmek istedim ama duzenle secenegi goremedim. Eger bu ozellik yoksa gelmeli bence.

Bu ozellik kotuye kullanilabilir mi bilmiyorum ama eger kotuye kullanildigi fark edilirse raporlanabilir. Yetkili ekip mesajin duzenlenmeden onceki halini gorebiliyorsa banlanir kisi ama teknik kisimlari bilemiyorum iste oneri verdim sadece.

Artı -4 Eksi
O zaman yazim yanlislari ne olacak? Bildirirsek moderatorler ilgilenmeli o zaman. Veya yapilan hatalara musamma gosterip uyari vermesinler.

Dil biraz ters gibi oldu da ters sekilde soylemedim. Yapilamiyorsa yapacak bir sey yok.

Ayrica duzenleme icin 15 dk gibi bir sure falan da verilebilir de ayni seyleri farkli konuda tartismayalim. Keske moderatorler konuyu onaylamasaydi.

Konu digeriyle birlestirilebilir, konu silinebilir veya kilitlenebilir. Ayni konudan iki tane olmasi sacma.

Profilime mesaj attim ve yanlis yazdigimi fark ettim. Duzeltmek istedim ama duzenle secenegi goremedim. Eger bu ozellik yoksa gelmeli bence.

Bu ozellik kotuye kullanilabilir mi bilmiyorum ama eger kotuye kullanildigi fark edilirse raporlanabilir. Yetkili ekip mesajin duzenlenmeden onceki halini gorebiliyorsa banlanir kisi ama teknik kisimlari bilemiyorum iste oneri verdim sadece.
Sil tekrar yaz. Uyarı verilmiyor sonuçta.

Techolay'da asla ve asla öneri postu açmayın. Ne kadar mantıklı olursa olsun eksilemek dışında bir şey yapmıyorlar. Bir lafları var "Kötüye Kullanım" ChatGPT gibi her yere copy paste yapmak için sırada bekliyorlar.
Bak bu haklı.

Bu özellik kötüye kullanılabilir. Gelmemesi daha iyi bence.

Geri
Yukarı Alt