Detaylar
Kim cevapladı?mehmoort
Uzman
Kullanıcı adım yok.
Çok teşekkürler. Peki ben Telegram'a ne zaman girdim ne zaman çıktım onu nereden gorebilirim?
Çok teşekkürler. Peki ben Telegram'a ne zaman girdim ne zaman çıktım onu nereden gorebilirim?
Hayır. Ayrıca gizlilik bölümünden telefon numaranız gizli ise kullanıcı adınızı bilmeyen kimse sizi bulamaz.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Ayarlar > Gizlilik ve güvenlik > Aktif oturumlarÇok teşekkürler peki ben telegrama ne zaman girdim ne zaman çıktım nerden gorebilirim?
Burada en son hangi cihazla ne zaman aktif olduğunu bulabilirsin.
mehmoort
Uzman
Ayarlar > gizlilik ve güvenlik > aktif oturumlar.
Burada en son hangi cihazla ne zaman aktif olduğunu bulabilirsin.
Hocam çok teşekkür ederim peki şöyle bir şey mümkünmu benim bir profiline girdiğim adam bir uygulamadan vesaire benim ipmi tespit edebilir mi loglara falan bakarak?
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Silinmiş hesap hiç bir şey yapamaz, hesabı silinmemişsede yapamaz ama senin dediğine göre öyle bir hesap artık yok o yüzden sorun yok.Hocam çok teşekkür ederim peki şöyle bir şey mümkünmu benim bir profiline girdiğim adam bir uygulamadan vesaire benim ipmi tespit edebilir mi loglara falan bakarak?
Bulamaz, ancak bazı kötü amaçlı kodlar ile, karşı taraf size bir arama gönderiyor. Aramayı açarsanız karşı taraf o şekilde IP bilginizi elde edebilir. Kesin yöntem değildir. Yanlış bilgi elde etmeleri ihtimali de vardır.Merhaba Telegram'da silinen bir hesabın üzerine tıkladım, hiçbir bilgim gözükmüyor benim Telegram'da fakat yine de IP veya telefonu bulabilme ihtimali var mı?
mehmoort
Uzman
Arama nerden oluyor tam olarak?Bulamaz, ancak bazı kötü amaçlı kodlar ile, karşı taraf size bir arama gönderiyor. Aramayı açarsanız karşı taraf o şekilde IP bilginizi elde edebilir. Kesin yöntem değildir. Yanlış bilgi elde etmeleri ihtimali de vardır.
Hocam peki ben vpn geçmişimi gorebilirmiyim yani kendim ne zaman açtım ne zaman kapattım gorebilirmiyim biryerden?Silinmiş hesap hiç bir şey yapamaz, hesabı silinmemişsede yapamaz ama senin dediğine göre öyle bir hesap artık yok o yüzden sorun yok.
Bildiğin Telegram araması.Arama nerden oluyor tam olarak?
Hocam peki ben vpn geçmişimi gorebilirmiyim yani kendim ne zaman açtım ne zaman kapattım gorebilirmiyim biryerden?