Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Soru
Yeterli. Ekran kartınız da belirtilen sistem gereksinimlerine denk veya üstüyse rahat rahat oynayabilirsiniz.
Yeterli. Ekran kartınız da belirtilen sistem gereksinimlerine denk veya üstüyse rahat rahat oynayabilirsiniz.
Mobil bir ekran kartı. Oyun amaçlı üretildiğini söyleyemeyiz. Daha çok iş ve günlük kullanım amacıyla üretiliyor o mobil ekran kartları. Oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor. O yüzden takılmalar yaşayabilirsiniz.NVIDIA MX110 aslında PC arkadasın tam emin olmak istedim.
Mobil bir ekran kartı. Oyun amaçlı üretildiğini söyleyemeyiz. Daha çok iş ve günlük kullanım amacıyla üretiliyor o mobil ekran kartları. Oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor. O yüzden takılmalar yaşayabilirsiniz.
Mobil bir ekran kartı. Oyun amaçlı üretildiğini söyleyemeyiz. Daha çok iş ve günlük kullanım amacıyla üretiliyor o mobil ekran kartları. Oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor. O yüzden takılmalar yaşayabilirsiniz.
Tam olarak hangi model?
Biraz yanıltıcı bir cevap olmuş, spesifik işlemci önemli. Özellikle arkadaşın sistemi laptop, masaüstü ile çok varyasyon var.Yeterli. Ekran kartınız da belirtilen sistem gereksinimlerine denk veya üstüyse rahat rahat oynayabilirsiniz.
Oynanışın yalnızca işlemciden ibaret olmadığını mesajımda söyledim. Sonrasında üye, oyun amaçlı üretilmeyen mobil bir ekran kartıyla bu kombinasyona sahip olduğunu söyleyince takılmalar yaşayabileceğini kendisine söyledim.Tam olarak hangi model?
Biraz yanıltıcı bir cevap olmuş, spesifik işlemci önemli. Özellikle arkadaşın sistemi laptop, masaüstü ile çok varyasyon var.
Oynanışın yalnızca işlemciden ibaret olmadığını mesajımda söyledim. Sonrasında üye, oyun amaçlı üretilmeyen mobil bir ekran kartıyla bu kombinasyona sahip olduğunu söyleyince takılmalar yaşayabileceğini kendisine söyledim.