Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
i5-12400F ve 12400T işlemci istiyor.
Buzcuk
Uzman
i3 13.nesil yeterli midir?
Yeterli. Ekran kartınız da belirtilen sistem gereksinimlerine denk veya üstüyse rahat rahat oynayabilirsiniz.
Buzcuk
Uzman
Yeterli. Ekran kartınız da belirtilen sistem gereksinimlerine denk veya üstüyse rahat rahat oynayabilirsiniz.
NVIDIA MX110 aslında PC arkadasın tam emin olmak istedim.
Mobil bir ekran kartı. Oyun amaçlı üretildiğini söyleyemeyiz. Daha çok iş ve günlük kullanım amacıyla üretiliyor o mobil ekran kartları. Oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor. O yüzden takılmalar yaşayabilirsiniz.NVIDIA MX110 aslında PC arkadasın tam emin olmak istedim.
Buzcuk
Uzman
Mobil bir ekran kartı. Oyun amaçlı üretildiğini söyleyemeyiz. Daha çok iş ve günlük kullanım amacıyla üretiliyor o mobil ekran kartları. Oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor. O yüzden takılmalar yaşayabilirsiniz.
Biliyorum ama arkadaş PC'yi öyle bir kullanmışki saf Windows (arka plan hizmetleri var sadece) 4 GB RAM'den 3 GB'ını kullanıyor.
Mobil bir ekran kartı. Oyun amaçlı üretildiğini söyleyemeyiz. Daha çok iş ve günlük kullanım amacıyla üretiliyor o mobil ekran kartları. Oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor. O yüzden takılmalar yaşayabilirsiniz.
Aslında dahili ekran kartıyla yükleri paylaştırsak bir şekilde daha az kasar.
Tam olarak hangi model?
Biraz yanıltıcı bir cevap olmuş, spesifik işlemci önemli. Özellikle arkadaşın sistemi laptop, masaüstü ile çok varyasyon var.Yeterli. Ekran kartınız da belirtilen sistem gereksinimlerine denk veya üstüyse rahat rahat oynayabilirsiniz.
Oynanışın yalnızca işlemciden ibaret olmadığını mesajımda söyledim. Sonrasında üye, oyun amaçlı üretilmeyen mobil bir ekran kartıyla bu kombinasyona sahip olduğunu söyleyince takılmalar yaşayabileceğini kendisine söyledim.Tam olarak hangi model?
Biraz yanıltıcı bir cevap olmuş, spesifik işlemci önemli. Özellikle arkadaşın sistemi laptop, masaüstü ile çok varyasyon var.
Buzcuk
Uzman
Oynanışın yalnızca işlemciden ibaret olmadığını mesajımda söyledim. Sonrasında üye, oyun amaçlı üretilmeyen mobil bir ekran kartıyla bu kombinasyona sahip olduğunu söyleyince takılmalar yaşayabileceğini kendisine söyledim.
Yaşadı zaten huggy wuggy jumpscare atarken kasıyor galiba ben bunu çözmek için çözünürlüğü 800x600 yapsam çözülür dedim yüzüne ekran kartı yetmiyor diye önceden.