Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Buzcuk

Uzman
Yani niye direkt i5 yazarsın ki? Belki i5-3470 açmayacak. Sizce hangi i5'i istiyor bu oyun? Lütfen cevaplayın.

NVIDIA MX110 aslında PC arkadasın tam emin olmak istedim.
Mobil bir ekran kartı. Oyun amaçlı üretildiğini söyleyemeyiz. Daha çok iş ve günlük kullanım amacıyla üretiliyor o mobil ekran kartları. Oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor. O yüzden takılmalar yaşayabilirsiniz.

Mobil bir ekran kartı. Oyun amaçlı üretildiğini söyleyemeyiz. Daha çok iş ve günlük kullanım amacıyla üretiliyor o mobil ekran kartları. Oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor. O yüzden takılmalar yaşayabilirsiniz.

Biliyorum ama arkadaş PC'yi öyle bir kullanmışki saf Windows (arka plan hizmetleri var sadece) 4 GB RAM'den 3 GB'ını kullanıyor.

Aslında dahili ekran kartıyla yükleri paylaştırsak bir şekilde daha az kasar.

Tam olarak hangi model?
Yeterli. Ekran kartınız da belirtilen sistem gereksinimlerine denk veya üstüyse rahat rahat oynayabilirsiniz.
Biraz yanıltıcı bir cevap olmuş, spesifik işlemci önemli. Özellikle arkadaşın sistemi laptop, masaüstü ile çok varyasyon var.

Tam olarak hangi model?

Biraz yanıltıcı bir cevap olmuş, spesifik işlemci önemli. Özellikle arkadaşın sistemi laptop, masaüstü ile çok varyasyon var.
Oynanışın yalnızca işlemciden ibaret olmadığını mesajımda söyledim. Sonrasında üye, oyun amaçlı üretilmeyen mobil bir ekran kartıyla bu kombinasyona sahip olduğunu söyleyince takılmalar yaşayabileceğini kendisine söyledim.

Oynanışın yalnızca işlemciden ibaret olmadığını mesajımda söyledim. Sonrasında üye, oyun amaçlı üretilmeyen mobil bir ekran kartıyla bu kombinasyona sahip olduğunu söyleyince takılmalar yaşayabileceğini kendisine söyledim.

Yaşadı zaten huggy wuggy jumpscare atarken kasıyor galiba ben bunu çözmek için çözünürlüğü 800x600 yapsam çözülür dedim yüzüne ekran kartı yetmiyor diye önceden.