Ne etkisi? Tavuk yemekten farklı daha iyi bir etkisi yok ve olamaz da. Peynir altı suyu normalde işe yaramaz bir malzemeyken, bitkilere gübre dökülürken baktılar içindeki proteini saflaştırıp bolca aroma basıp kusmadan içmek mümkün, protein tozu yaptılar. Ben olsam kazein içerdim ki zaten içiyorum %90 protein içeren saflıkta rennet kazein Milkkar marka kilosu 950'ye almıştım. Aynı firmanın %80 proteinli whey tozunun kilosu 550 gibi bir şeydi. İthal ayağına bol vergi ve bol kar payı koyarak rahat rahat cep doldurabilmek için bilinçli olarak gereksiz öven kitle var.
Bir üstümdeki mesajdaki kardeşimiz gibi protein tozunu güç takviyesi, hormon takviyesi, performans Artics'ı ya da tam aksine sadece hacim artışı yapıp bunlara gram etki etmeyici sihirli malzeme sananlar var cep doldurma çabasındaki sahtekarlar yüzünden. Adam kendi ilaç basıyor hormon basıyor, yasa dışı olduğu için söylemiyor; sorana diyor ki fıstık ezmesi sayesinde protein tozu sayesinde.
Hmm sen tavukla mı yaptın bu kasları, vay a- sen de mi tavuk kullandın? Gibi söylevler ne kadar saçmaysa protein tozu mu kullandın demek o kadar saçmadır.