İçilmeyecek şeyler. Bunun yerine protein tozu alıp sütle karıştırıp iç. Yarım ölçek kreatin at mis gibi.Biliyorum biliyorum. Whey protein değilmiş doğru ancak bu benim açıkcası umrumda değil. Zararlı olmaması yeter.
Ekstra protein içeren sütler.
İçilmeyecek şeyler. Bunun yerine protein tozu alıp sütle karıştırıp iç. Yarım ölçek kreatin at mis gibi.Biliyorum biliyorum. Whey protein değilmiş doğru ancak bu benim açıkcası umrumda değil. Zararlı olmaması yeter.
Ekstra protein içeren sütler.
İçine süt proteni ekstra koyulan sütler.
Almayın hocam saçma sapan şeyler içmeyin.
Sağ ol evlat. Sadece keyfi içiyorum. Çok güzel tadı. Protein umurumda değil.Bilmeyem konuşmuş. İç kardeşim hiçbir sakıncası yok. Sadece daha pahalı amacın protein almaksa o fiyata daha iyi bir alternatif yapabilirsin kendine.
Zevkine içilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.Sağ ol evlat. Sadece keyfi içiyorum. Çok güzel tadı. Protein umurumda değil.
Ya sen iç görürsün. İçindeki proteni yarısını sindirilmiyor zaten.
Niye acaba? O çok engin bilgilerini duymak isterim.
Sindiriliyor dostum.Ya sen iç görürsün. İçindeki proteni yarısını sindirilmiyor zaten.
Aktif olarak hangi ürünü kullanıyordunuz hocam? Tadını övünce merak ettimSağ ol evlat. Sadece keyfi içiyorum. Çok güzel tadı. Protein umurumda değil.
Neden ekstra proteine ihtiyaç duyuyor adam? Sporcu mu? Vücut mu çalışıyor?Niye acaba? O çok engin bilgilerini duymak isterim.