PS tercih ederdim. Switch 2 OLED ile gelse Switch 2 diyebilirdim ama bu haliyle PS5 diyorum.

Switch 2 şu an V1 ile aynı yolda. Taşınabilir bir cihaza göre 2-3 saat pil ömrü çok vasat bir durum, alt sınıf cihaz 6 saatlik pil ömrüne sahipken 3 saat komik geliyor. Muhtemelen Switch 2 V2 ve OLED birkaç seneye düşer.

Lisans muhabbeti yüzünden legal olarak sıkıntı.

En azından kendi özel oyunları bulunsun 🫤
Emulator indiriliyorsa sorun yok bence. Ama emulator kurulamıyorsa çok kötü.

Nintendo ve donanım yükseltmesi :D. Adamlar oyunun grafiklerini yükseltmek için 10 dolar istiyor onu masaüstü sistem fiyatına satarlar.

"Yalnızca Switch 2'den %2 daha güçlü yepyeni nesil çip ile Switch 2 Pro 60 bin TL."

1761420866903.webp

Switch 2 şu an V1 ile aynı yolda. Taşınabilir bir cihaza göre 2-3 saat pil ömrü çok vasat bir durum, alt sınıf cihaz 6 saatlik pil ömrüne sahipken 3 saat komik geliyor. Muhtemelen Switch 2 V2 ve OLED birkaç seneye düşer.

Ya zaten V1'in OLED versiyonunun gelip V2'nin dogrudan OLED ekranla gelmemesi komedi. Dunyada hicbir markada boyle bir urun gelistirme rotasi yok.
Bence Switch 2 OLED yerine Switch 2 Pro gibi bir şey gelmeli. OLED + donanım yükseltmesi yapabilirler.

Donanim yukseltmesini bilemem de bir onceki nesilde ekrani OLED yapip yeni cikan modeli bu ekrandan mahrum birakmak inanilmaz bir sacmalik. Sadece Japon firmalarinin yapabilecegi bir ahrazlik valla.