ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Herkese iyi günler. Kardeşim, tanıdık birinden ikinci el temiz bir PS4 aldı. Farklı şehirlerdeyiz ve disk kapasitesinin yetmediğini söyledi. PlayStation dünyasına tamamen yabancıyım; bir PC kullanıcısıyım. PS4’te sanırım M.2 SSD veya NVMe desteklenmiyor. Bazı yerlerde HDD yazıyor ama HDD’nin yavaş olacağını düşünüyorum. SATA SSD kullanmak mümkün mü? Eğer mümkünse, fiyat/performans oranı iyi bir 1 TB SATA SSD önerisi alabilir miyim? Eğer SSD olmazsa ve HDD kullanmak zorundaysak, güvenilir bir 1 TB HDD öneriniz varsa memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim. Bütçeyi belirtmedim ama kronik sorunu olmayan, üzmeyecek bir ürün tercih ederim.

İçindeki HDD kalsın, USB 3.0 kutularıyla istediğiniz SATA SSD takılabilir veya HDD de takılabilir. Bende 3.5" masaüstü harddiskini kullanıyorum Pro'nun içinde de 1TB olunca 2TB alana indir indir dolduramadım kırık Goldhen ile.
Teşekkür ederim. HDD ile oyunların açılma süreleri vs. çok mu kötü peki? Ya da arkadaşın dediği gibi 1 ya da 2 TB bir SATA SSD de takılabilir o halde.

@Ella Freya @14925 sormak istediğim konu şu PS4 Slim'in içerisinde orijinalinde HDD mi var SSD mi var? Sonuçta cihaz eski ve içerisindeki HDD'nin sağlığından şüphe edebilirim sanki?

Teşekkür ederim. HDD ile oyunların açılma süreleri vs. çok mu kötü peki? Ya da arkadaşın dediği gibi 1 ya da 2 TB bir SATA SSD de takılabilir o halde.

@Ella Freya @14925 sormak istediğim konu şu PS4 Slim'in içerisinde orijinalinde HDD mi var SSD mi var? Sonuçta cihaz eski ve içerisindeki HDD'nin sağlığından şüphe edebilirim sanki?
PS4 serilerinde HDD oluyor ve cihaz eskiyse HDD'de bad sector olma ihtimali de var.