İnceleme PS4'ten PS5'e geçiş deneyimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yusufumm07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 162
  • Etiketler Etiketler
    ps4 ps5

yusufumm07

Üstün
Gerçekten çağ atlamış. PS4 menüde takılmalar, FC 26 takılmaları; PS5’e geçince hepsi bitti. Acayip hızlı bir cihaz.

PS4'ten PS5’e Ethernet kablosuyla veri aktarımı hızlı ve kolay oldu. Wi-Fi üzerinden aktarımı çok uzun sürüyor. Genelde Ethernet üzerinden cihazdan cihaza aktarımı yapın. PS4’e göre aşırı sessiz. PS4’te RDR2 oynarken traktör motoru gibi çalışıyordu. Kolların ergonomisi çok iyi olmuş.

İnternetten aldım, bozuk çıkacak diye çok endişelendim ama sıfır ürün geldi. Görüntü kalitesi de çok iyi, 4K iyi veriyor ve farkı hissettiriyor. Alacak olanlara ufak da olsa fikir edinebilir. Alacak olan herkese nasip etsin.

Aynısını yaşadım. İlk çıktığı günden bu yana bir PS4 kullanıcısı olarak bundan yaklaşık 4 ay önce PS5 aldım. Dedim ki; bune ya bu nasıl bir hız bu nasıl bir seriilik dedim. Oyunları saymıyorum bile. Hem hız konusunda hem performans konusunda çok iyi. 4 aydır PS4 rafta duruyor hiç açmıyorum bile.

Aynı şekilde eskiden PS4'üm vardı. PS5'e geçtim iki sene önce falan. Dün kuzenimle onun PS4'ünde FIFA attık. Arkadaş, oyun yavaş, görüntü kötü, kolu döndürüyorum 0.5 saniye sonra tepki veriyor. Ama PS5'te hemen tık tık oynuyorsun. Umarım dileyen herkese nasip olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…