Laptop için Xbox uyumlu kol almanız daha iyi olacaktır. Bazı oyunlarda destek yok (aslında çoğu oyunda PC tarafında).

Xbox dizilimine alışmak 2 saatimi aldı hocam ben de PS kullanmıştım hep. PC tarafında Microsoft hem Xbox hem de Windows'a sahip olduğu için Xbox uyumlu alarak sorunsuz çalıştırabiliyoruz ama PS kolu kullanınca bazen uyumsuzluk oluyor veya oyun görmüyor, Steam girdisi de düzgün çalışmıyor bazı durumlarda bu yüzden Xbox sertifikalı almanızı öneriyorum. DualSense alsanız da pişman olmazsınız çok kaliteli bir kol ama PC'de tam desteği yok.

Laptopta EA FC25 oynuyorum eski çakma kolum bozuldu. Yenisini almak istiyorum alınır mı?
  • PS5 DualSense, EA FC25 gibi oyunlarla uyumlu bir kontrol cihazıdır.
  • DualSense'in sahip olduğu özellikler, oyunun daha etkileşimli ve keyifli olmasını sağlar.
  • Eğer oyun deneyimini geliştirmek istiyorsanız, DualSense almanız iyi bir seçenek olabilir.
  • Fiyat ve stok durumunu kontrol edin, uygun bir fiyat bulursanız almayı düşünebilirsiniz.
  • Ek olarak, ürünün kullanıcı yorumlarını incelemek de faydalı olabilir.
  • Eğer bilgisayarınıza uyumlu olmadığını düşünüyorsanız ya da farklı bir kontrol cihazı ihtiyacınız varsa, alternatif cihazları araştırabilirsiniz.