Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gamingci90

Becerikli
PS 5 Slim CD'li versiyon da dijital oyun indirilebiliyor mu? CD'li Slim versiyonu alsam PS Store gibi yerlerden oyun indirebilir miyim? CD'li almak istememin sebebi pes gibi oyunlar dijital versiyon da yokmuş sanırım. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

PS4'ten kalma oyunlarınız yoksa CD almak mantıksız bu arada. Dijital her türlü daha ucuz. Eski PES oyunlarını PS5'te oynamak da mantıksız olur bence, eski kalır oyunlar. FC25 1000 TL olması lazım şu an, onu istemezseniz de eFootball var ama özünde mobil oyun olduğu için konsolda nasıldır hiç bilemiyorum.

Evet hocam ama online oynamak için PS Plus lazım. Ayrıca sadece eFootball 25 var.

Anladım hocam teşekkür ederim. Hiç bilgim olmadığı için soruyorum. E footbal 2025'te online demişsiniz ya 2 kol alsam arkadaşımla ben yan yana oynayabiliyor muyuz?

PS4'ten kalma oyunlarınız yoksa CD almak mantıksız bu arada. Dijital her türlü daha ucuz. Eski PES oyunlarını PS5'te oynamak da mantıksız olur bence, eski kalır oyunlar. FC25 1000 TL olması lazım şu an, onu istemezseniz de eFootball var ama özünde mobil oyun olduğu için konsolda nasıldır hiç bilemiyorum.

Teşekkür ederim hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4'ten kalma oyunlarınız yoksa CD almak mantıksız bu arada. Dijital her türlü daha ucuz. Eski pes oyunlarını PS5'te oynamak da mantıksız olur bence, eski kalır oyunlar. FC25 1000 TL olması lazım şu an, onu istemezseniz de eFootball var ama özünde mobil oyun olduğu için konsolda nasıldır hiç bilemiyorum.

Bazen CD daha ucuza geliyor hocam. Örneğin Marvel's Spider-Man 2 PlayStation Store'da 2700TL iken ben CD olarak 2200TL gibi bir fiyata almıştım. Alınacak oyuna göre araştırılması lazım.

Bazen CD daha ucuza geliyor hocam. Örneğin Marvel's Spider-Man 2 PlayStation Store'da 2700TL iken ben CD olarak 2200TL gibi bir fiyata almıştım. Alınacak oyuna göre araştırılması lazım.
Screenshot_2025-01-16-14-30-55-702_com.scee.psxandroid-edit.webp

Standart sürümü pahalı.