İki konsoldan birini almayı düşünüyorum GTA 6 için, tabii sadece GTA 6 oynamam ilgimi çeken 1-2 oyun daha var. Sizce PS5 Slim ile PS5 Pro arasında çok fark var mı? PS5 Pro alırsam bütçem zorlanacak gibi biraz.
Detaylar
Kim cevapladı?Slim alın geçin.
2020 yılında çıkan ilk PS5 nasıldır? Aralarında en ucuzu o sanırım.
İlk çıkan fat kasa diye tabir edilenler eskidi artık. O kasayı alma. Bütçe yetiyorsa Pro yetmiyorsa, Slim.
Maddi olarak zora sokacaksa slim iyidir, zaten slim bile çok tatmin edici "bence"

Onlarda sanırım dik koyduğumuz zaman sıvı metal anakarta akıyor ve sonra puffİlk çıkan fat kasa diye tabir edilenler eskidi artık. O kasayı alma. Bütçe yetiyorsa Pro yetmiyorsa, Slim.
2020 yılında çıkan ilk PS5 nasıldır? Aralarında en ucuzu o sanırım.
Eskidi artık, alınmaz bence.
Maddi olarak zora sokacaksa Slim iyidir, zaten Slim bile çok tatmin edici "bence"
Onlarda sanırım dik koyduğumuz zaman sıvı metal anakarta akıyor ve sonra puff![]()
Hem fat kasa kullandım 2 sene dik şekilde, aktif olarak da Slim dik standt ile kullanıyorum şu anda. Hiç yatay kullanmadım 2 tane PS5 cihazımı. Hiç sıvı metal akması olmadı, yatay hiç kullanmadım 1 kere bile. Isınma bile yaşamadım. O sıvı metal akması olayı, biraz abartı bence.