pEmirq

Becerikli
Selam,

Konsol almak istiyorum ama hangisini seçmem gerektiğine bir türlü karar veremedim. Fiyatları neredeyse aynı seviyede. Araştırdığımda, eğer PC varsa genelde PS5 daha çok öneriliyor. Fakat Game Pass özelliği olmadığı için PS5 bana biraz daha pahalıya geliyor gibi hissediyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam,

Konsol almak istiyorum ama hangisini seçmem gerektiğine bir türlü karar veremedim. Fiyatları neredeyse aynı seviyede. Araştırdığımda, eğer PC varsa genelde PS5 daha çok öneriliyor. Fakat Game Pass özelliği olmadığı için PS5 bana biraz daha pahalıya geliyor gibi hissediyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Hangisindeki oyunları oynamak istiyorsanız onu tercih edin. Ama günümüzde exclusive olayı da pek kalmadı aslında, oyunlar her türlü PC'ye geliyor. O yüzden konsol almak başlı başına ne kadar mantıklı tartışılır 😂Kişisel tercihim olarak da PS5 derim ben, Sony oyunları çok çok daha iyi bana göre ve Xbox kontrolcüsünü sevmiyorum.

Xbox series X sahibi biri olarak bence Xbox series X güçlü bir PC si olmayanlar için ekonomik çözüm. Gamepass ile aynı oynunları oynuyorsun. Özellikle Xbox'ı özel kılan bir oyun yok. Ama PS de var. PC varsa PS 5 Slim yapıştır.

Öyle "sadece PES,FIFA atacam Mortal atacam." kafasındaysan Series X+Game Pass yapmanın bir manası yok. Al PS5'i al, istediğin oyunları da al geç. Eğer "Ben öyle sadece PES,FIFA,Mortal oynamam, hep farklı hikayeli oyunlar denerim." diyorsan Series X+Game Pass al ama çok aktif oyun satın alan biri değilsen Series X+Game Pass yerine PS5 almak daha mantıklı.