Ben küçük yaşta trafik kazasi gecirdigim için hayatım tamamen mahvoldu. Eskiden tane tane konuşuyordum, o olay yüzünden konusmam. Bozuldu ya çok hızlı düşünüyorum hızlı konusuyorum ya da agzimdan laf çıkmıyor. Hep canım sıkkın gidiyorum konuşuyorum hap verip yolluyor, özele gidiyorum ivir zivir yerlere yolluyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Sorunun çözümünü psikolojinde değil ilaçta gördükleri için.
İlaçlar daha sıkıntılı içince enerjimi bitiyor sıf uykum geliyor.
miraçov
Üstün
Psikolog değiller çünkü ilaç yazma yetkileri var yazıp gönderiyorlar. Sizin terapiye, konuşmaya ihtiyacınız var psikologlara görünün.
Psikolog değiller çünkü ilaç yazma yetkileri var yazıp gönderiyorlar. Sizin terapiye, konuşmaya ihtiyacınız var psikologlara görünün.
Gitmistim 2-3 seans işe yaramadı ben konuşurken lafın ortasına giriyor bir de pahalı.
miraçov
Üstün
Gitmistim 2-3 seans işe yaramadı ben konuşurken lafın ortasına giriyor bir de pahalı.
Grup terapileri mutlaka vardır onlara gidin.
Amac daha yavas ve tane tane konusmak ise Cambly gibi bir siteye uye olabilirsin. Yabanci dilde konusurken ister istemez daha yavas ve temkinli konusacaksin. Evde ayna karsisinda siir okuyabilirsin. Ozellikle duygusal siirler. Bir de alerjin yoksa kedilerle daha cok zaman gecir. Bu manyak yaratiklar insani acayip derecede mutlu edip rahatlamasini sagliyorlar.
Blackraven
Üstün
Psikiyarist olayı ilaç yazmaktır zaten. Eğer derdini anlatmak ve ilaç dışı tedavi istiyorsan psikoloğa gitmelisin.
evrenim
Becerikli
- Makaleler
- 1
Bende 5-6 ay once gittim bir tanesine. 5 tane ilac yazdi ve gonderdi. Cok para aldi. Ilaclari kullanmayi biraktim cunku sorunlarimi cozmedi. Hatta ilaclari ictigim ilk gun resmen madde cekmis gibi hissettim kendimi. Dogru bulmuyorum ilac yazip gondermelerini.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-