Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba arkadaşlar konu başlığındanda gördüğünüz gibi sizce mantıklı mıdır, psikoloji bölümünden mezun olup hastanelerde psikoloji doktoru olmayı hedefliyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Hocam psikiyatri ve psikolog diye iki ayrı bölüm mevcut, psikiyatr olmak için tıp fakültesi bitirmek ve psikiyatri uzmanlığı almak, psikolog olmak için 4 yıllık lisans bölümü mezunu olmak gerekir.
Düşüncen saçma fakat Psikolog için bir nebze kabul edilebilir fakat Psikiyatri dediğin insan Tıp fakültesi bitirip üstüne psikyatri uzmanlığı alan bir kişi oluyor ve İLAÇ yazabiliyor çok ağır ve ciddi beyinsel ve ruhsal hastalıklarla mücadele ediliyor.İlgin varsa oku. (Bana göre psikoloji bolumlerinin hepsi yalan psikiyatri ve psikolog para tuzağı meslekler)
yani psikiyatriyi depresyon tedavisinden sanma bir tek dostum.
Okumanızı tavsiye ederim beyefendi.Düşüncen saçma fakat Psikolog için bir nebze kabul edilebilir fakat Psikiyatri dediğin insan Tıp fakültesi bitirip üstüne psikyatri uzmanlığı alan bir kişi oluyor ve İLAÇ yazabiliyor çok ağır ve ciddi beyinsel ve ruhsal hastalıklarla mücadele ediliyor.
yani psikiyatriyi depresyon tedavisinden sanma bir tek dostum.
Okumanızı tavsiye ederim beyefendi.
Hacı ne anlatıyorsun acaba? 10 senelik eğitim sürecini o kadar emek veren insanı saçmalık diye geçiştiriyorsun.
Psikiyatri olmak için 6 sene tıp fakültesi bitiriyorsun sonrasında 4 sene uzmanlık. Yani psikiyatrilar da doktor tıp ne zamandan beri boş bir bölüm oldu da haberimiz yok?
Gerçi ismini şimdi gördüm bilimi sevmiyorumOkumanızı tavsiye ederim beyefendi.
sen napıyorsun mesela ? bilgisayar başında cümle yazmak dışında hünerlerin var mıdır?
Tek diyeceğim şey Ha Psikiyatri Ha Cinci hoca ikiside aynı şey.Hacı ne anlatıyorsun acaba? 10 senelik eğitim sürecini o kadar emek veren insanı saçmalık diye geçiştiriyorsun.
Psikiyatri olmak için 6 sene tıp fakültesi bitiriyorsun sonrasında 4 sene uzmanlık. Yani psikiyatrilar da doktor tıp ne zamandan beri boş bir bölüm oldu da haberimiz yok?
Gerçi ismini şimdi gördüm bilimi sevmiyorumbelli oluyor bu ''beynim yok fikrim var'' tavırlarından.
sen napıyorsun mesela ? bilgisayar başında cümle yazmak dışında hünerlerin var mıdır?
Yeni konular
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-