Psikoloji okumak mantıklı mı?

Insanlari yakindan tanimak en ufak abes davranislarinin bile sebebini anlayabilmek ve sonucunda insanlarin arasinda kendini hayvanat bahcesinde gibi hissetmek istiyorsan oku.
Bütün anlatımıyla ülkeyi özetlediniz hocam. Sizi tebrik ediyorum. Fakat azıcık okuyan birisi bile hayvanları anlayabiliyor ve hayvan sayısı epey bir fazla.

Sizce ilgisi olan biri için psikolog olmak mantıklı mı?
1 sene önce falan bir arkadaşım mezun oldu bir iki yerde iş denedi maaşlar geçineceği kadar iyi değilmiş. 1 hafta önce tavuk pilavcı açtı. ( Yorumum İzmir için geçerli arkadaşım orda yaşıyor. )

1 sene önce falan bir arkadaşım mezun oldu bir iki yerde iş denedi maaşlar geçineceği kadar iyi değilmiş. 1 hafta önce tavuk pilavcı açtı. ( Yorumum İzmir için geçerli arkadaşım orda yaşıyor. )
35K ile kim geçinebilir ki? Babam garson ve 50K kazanıyor fakat ona rağmen borç yığınından kalkamıyor. 100K altı maaş ölüm gibi bir şey.

35K ile kim geçinebilir ki? Babam garson ve 50K kazanıyor fakat ona rağmen borç yığınından kalkamıyor. 100K altı maaş ölüm gibi bir şey.
100k maasta birşeyin ustası değilsen çıkarıp kimse vermez.

Benim sanayide dükkan var iyiki babam zamanında tutup sanayiye götürüp motor işlerini öğretmiş şükrediyorum şuan okumadığım içinde çok mutluyum üni falan.

100k maasta bir şeyin ustası değilsen çıkarıp kimse vermez.

Benim sanayide dükkan var iyi ki babam zamanında tutup sanayiye götürüp motor işlerini öğretmiş şükrediyorum şu an okumadığım içinde çok mutluyum üniversite falan.

Hocam, bende acaba tıp yazıp psikiyatr mi olsam yoksa gemi mühendisliği yazıp hem kolay iş bulabilme hem yurt dışı kaynaklarını kullanabilme hem de güzel bir maaş alabilmeyi düşünüyorum şu anda.

Gerçekten maaşı azmış. Maaşı fazladır sanıyordum ama 15+ yıllık deneyimde bile ortalama 50 bin kazanıyorlarmış.
Hocam, kendi yerinizi açmadığınız takdirde maaşlar vasat durumda. Bence mühendislik yazın. Hem iş bulabilmeniz rahat hem de iş babında ortam müsait. Üstüne iş bulmakta kolay.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt