Soru mu hocam bu? 3DS'te hem 3DS hem de DS oyunlarını oynarsın. Emulatör ile GBA hatta eski konsolların oyunlarını bile oynarsın. DS'in emulatör performansı iyi değil.Hocam konuyu dağıtmak istemiyorum ama nintendo ds mi alsam 3ds mi hiç kara veremiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Liberty city bence.
Gta san andreas neden oynanmıyor?
GTA Liberty City Stories en çok satan oyunu PSP'nin. Ama hikayesi bir süre sonra sıkıyor.
GTA Vice City Stories'in hikayesi eğlenceli.
Chinatown Wars 2 boyutlu bir oyun. Ama çok eğlencelidir.
O platforma çıkmadı.
Hangi seriyi almalıyım peki?Soru mu hocam bu? 3DS'te hem 3DS hem de DS oyunlarını oynarsın. Emulatör ile GBA hatta eski konsolların oyunlarını bile oynarsın. DS'in emulatör performansı iyi değil.
Kaldırmıyor.
tüm psp lerde mi yok yoksa 1004 de mi yok ?
Optimize edilse kaldırır. Bir de o platformun oyunu değil zaten.
New 3DS&XL / New 2DS XL (New 2DS yok sadece XL var).
Bütün PSP'lerde. Hepsi aynı cihaz.
Hocam 7 binden aşağı yok. Ben vazgeçtim düz DS alayım sonrasına bakarım.Optimize edilse kaldırır. Bir de o platformun oyunu değil zaten.
New 3DS&XL / New 2DS XL (New 2DS yok sadece XL var).
Bütün PSP'lerde. Hepsi aynı cihaz.
Tamamdır hocam. En çok bulunan DS modeli Lite kasa olan. Bende fat kasa var zaten incelemesini yapmıştım. O kasa mesela nadir bulunur. DSi ve DSi XL pahalı biraz. O parayı hak etmiyor koleksiyon haricinde.Hocam 7 binden aşağı yok. Ben vazgeçtim düz DS alayım sonrasına bakarım.
2 bin liraya alınır mı peki?Tamamdır hocam. En çok bulunan DS modeli Lite kasa olan. Bende fat kasa var zaten incelemesini yapmıştım. O kasa mesela nadir bulunur. DSi ve DSi XL pahalı biraz. O parayı hak etmiyor koleksiyon haricinde.