Simon 60 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.542 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.281 22 Ekim 2025 #1 Bu batarya alinir mi sizce? Fiyati piyasaya gore bayagi uygun geldi. Yedekte dursun diye almak istiyorum acikcasi. Sizce mantikli mi? Muadilleri 445 TL'den baslayip 800'e kadar gidiyor. https://app.hb.biz/FQdXLqXpNoNF
Bu batarya alinir mi sizce? Fiyati piyasaya gore bayagi uygun geldi. Yedekte dursun diye almak istiyorum acikcasi. Sizce mantikli mi? Muadilleri 445 TL'den baslayip 800'e kadar gidiyor. https://app.hb.biz/FQdXLqXpNoNF
ErlikÇağlar 57 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.215 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 6.577 Yer Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu 22 Ekim 2025 #2 Orijinal degildir diye dusunuyorum, Reshell'dir. Lehim yapmayi biliyorsan al bir tane cell, kendin yap bataryayi. Yakinda mod yapacagim ben de.
Orijinal degildir diye dusunuyorum, Reshell'dir. Lehim yapmayi biliyorsan al bir tane cell, kendin yap bataryayi. Yakinda mod yapacagim ben de.
KS KS Simon 60 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.542 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.281 22 Ekim 2025 #3 ErlikÇağlar dedi: Orijinal degildir diye dusunuyorum, Reshell'dir. Lehim yapmayi biliyorsan al bir tane cell, kendin yap bataryayi. Yakinda mod yapacagim ben de. Genişletmek için tıkla... Yok teknik bilgim sifir cidden. Yapamam muhtemelen. Zaten piyasadaki pillerin %95'i reshell. Fakat bu ucuz en azindan.
ErlikÇağlar dedi: Orijinal degildir diye dusunuyorum, Reshell'dir. Lehim yapmayi biliyorsan al bir tane cell, kendin yap bataryayi. Yakinda mod yapacagim ben de. Genişletmek için tıkla... Yok teknik bilgim sifir cidden. Yapamam muhtemelen. Zaten piyasadaki pillerin %95'i reshell. Fakat bu ucuz en azindan.
ErlikÇağlar 57 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.215 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 6.577 Yer Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu 22 Ekim 2025 #4 Simon dedi: Yok teknik bilgim sifir cidden. Yapamam muhtemelen. Zaten piyasadaki pillerin %95'i reshell. Fakat bu ucuz en azindan. Genişletmek için tıkla... Oyleyse al gitsin. Yapacak bir sey yok.
Simon dedi: Yok teknik bilgim sifir cidden. Yapamam muhtemelen. Zaten piyasadaki pillerin %95'i reshell. Fakat bu ucuz en azindan. Genişletmek için tıkla... Oyleyse al gitsin. Yapacak bir sey yok.