Simon Henriksson
Çalışkan
Oyunlar kutulu muydu yoksa korsan miydi?
Oyunlar kutulu muydu yoksa korsan miydi?
Emulator olarak NES, SNES ve PS1 dusunuyordum. MGS serisi de listemde artik.Tüm PS1 oyunlarını oynatabiliyor. MGS falan yükleyebilirsin
Hack and slash sanırım tür olarak. Bende oynadım PSP de. PS3 portu kendisi ve cidden beni şaşırtmıştı çok çeşitli.
Vakit ayirip uzun uzun yazdiginiz icin tesekkur ederim. Dante's Inferno ilgimi cekti.Dante's Inferno. Bitirmesi bayagi zaman alacaktir ancak gerek gameplay, gerek de grafiksel olarak PSP'nin gozdesi oyunlardan biri.
Final Fantasy Type-0 da guzel. HD diye gecen remake olanini oynayabilirseniz cok daha iyi ancak bu surumunun de kendine has guzel bir hissiyati var.
GTA: Chinatown Wars. Bu oyun DS'de de var ancak PSP surumu, DS surumunden grafiksel olarak cok daha ustun. Liberty City Stories ve Vice City Stories de var ancak onlari PC'de PCSX2 ile modlayarak veya PS2 asset dosyalari eklenmis PSP ISO'su ile PPPSPP'de oynamak cok daha iyi olacaktir.
Ridge Racer ve Ridge Racer 2 de yaris oyunlarina ilginiz varsa guzel PSP ozel oyunlarindan. PSP'ye sadece ''Gran Turismo'' ismiyle bir GT oyunu da cikti ancak downgrade edilmis GT4 gibi bir sey oldugu icin oynamayip pas gecmenizi oneririm.
Silent Hill: Origins'i mumkunse PCSX2 ile bitirmek cok daha iyi olur. PSP surumu gorsel olarak oldukca downgrade yemis bir hali zira. Oyle asiri iyi bir oyun da degil acikcasi zaten.
4+4+16 GB kartlarım vardı.
Bunun yerine GTA Stories 2 oyunu 1000 basar.GTA: Chinatown Wars. Bu oyun DS'de de var ancak PSP surumu, DS surumunden grafiksel olarak cok daha ustun. Liberty City Stories ve Vice City Stories de var ancak onlari PC'de PCSX2 ile modlayarak veya PS2 asset dosyalari eklenmis PSP ISO'su ile PPPSPP'de oynamak cok daha iyi olacaktir.
Tesekkur ederim liste icin.Ortaya karışık güzel oyun önereceğim:
-Danganronpa
-Midnight Club 4 LA Remix
-Hexyz Force
-Manhunt
-Persona 2
-Persona 3 Portable
-Burnout Legends
-Tekken Dark Resurrection (Bildiğin Tekken 5).
-Metal Slug Anthology
-Street Fighter Alpha 3 Max (Oyunun en iyi sürümü).
-Toca Race Driver 2
-Test Drive Unlimited
PSP'de bayağı güzel oyun var say say bitmiyor.