ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
PSP için video çıkışının şematiği nasıl? Hangi pin ne oluyor? Bilen var mı yardım edebilecek?
Sizin suçunuz değil hocam. Reddit'e yazmayı denerim. Çakma kablo almak istemiyorum bir tane kendim yaparım.Bulamadım. Üzgünüm. Reddit'de belki uygun subredditler altında yazarsanız cevaplarlar. Bu kablo çok da marifetli bir şey değil, XMB'de güzel gözüküyor ama oyuna girimce ciddi crop yapıyor. TV ekranının yarısı siyah bar oluyor oynarken. Çok istiyorsanız bence şu kablolardan birini alın derim.
Çok güzel bir deneyim sayılmaz o kablolar. Croplu geliyor oyunda görüntü. Gene de siz bilirsiniz. Pinout'la alakalı bir veri bulamadım.Sizin suçunuz değil hocam. Reddit'e yazmayı denerim. Çakma kablo almak istemiyorum bir tane kendim yaparım.
Çok güzel bir deneyim sayılmaz o kablolar. Croplu geliyor oyunda görüntü. Gene de siz bilirsiniz. Pinout'la alakalı bir veri bulamadım.
Üzdü.60 view oldu Reddit'de orada da bilmiyorlar sanırım. Hala cevap yok.
Küçücük cihaz kaç Watt güç verebilir ki? Çok güvenmemek lazım ChatGPT'ye bu konuda. Özel bir port olduğu için verdiği cevap halüsinasyon olabilir.ChatGPT'ye sordum. Bayağı mantıklı cevap verdi. Denersem ölme riskim var mı?
Denedim olmadı zaten. İnternetten kontrol de ettim halbuki olur demişlerdi.Küçücük cihaz kaç Watt güç verebilir ki? Çok güvenmemek lazım ChatGPT'ye bu konuda. Özel bir port olduğu için verdiği cevap halüsinasyon olabilir.