ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
PSP için video çıkışının şematiği nasıl? Hangi pin ne oluyor? Bilen var mı yardım edebilecek?
Altta yan yana iki port var, kulaklık jakıyla beraber grafik çıkışı. O porttan özel kablo ile görüntü alabiliyorsunuz.PSP için video çıkışının şematiği nasıl? Hangi pin ne oluyor? Bilen var mı yardım edebilecek?
Pinout'u soruyorum hocam zaten. Onu biliyorum.Altta yan yana iki port var, kulaklık jakıyla beraber grafik çıkışı. O porttan özel kablo ile görüntü alabiliyorsunuz.
For PSP-3000/N1000 series systems Burada 3000 serisi ile uyumlu kablo gösteriliyor. HDMI/VGA/DisplayPort falan yok. Eski çıkışlar var, dönüştürücü veya televizyonun direkt desteği lazım. Her PSP'ye her kablo olmuyor, PSP modeline göre almak lazım.
Hocam hangi pin yeşil hangi pin mavi onu soruyorum. Çıkışta 12 adet pin var hangisi hangisi. Şematik soruyorum. Onu biliyorum zaten.For PSP-3000/N1000 series systems Burada 3000 serisi ile uyumlu kablo gösteriliyor. HDMI/VGA/DisplayPort falan yok. Eski çıkışlar var, dönüştürücü veya televizyonun direkt desteği lazım. Her PSP'ye her kablo olmuyor, PSP modeline göre almak lazım.
PSdevwiki ye falan baktım ama TV Output'un şemasına erişemedim. Yok resmen. Kendiniz mi kablo yapmaya çalışıyorsunuz?Hocam hangi pin yeşil hangi pin mavi onu soruyorum. Çıkışta 12 adet pin var hangisi hangisi. Şematik soruyorum. Onu biliyorum zaten.
Bende onu merak ediyorum. Kimse Multimetre elletirmedi mi? Çok komik ya kaç yıllık konsol internete yazınca çıkmıyor. Basit şema buldum sadece orada da sadece component belirtmilmiş.PSdevwiki ye falan baktım ama TV Output'un şemasına erişemedim. Yok resmen.
Evet. Elimde Component hiçbir şey yok. Ondan Composite lazım.
PSP Developer wiki PSP hakkındaki en geniş kaynak bu. Ama bahsettiğiniz o TV portunun şeması yok. Başka forumlarda belki cevaplarlar da benim bilgim yok bu konuda. Araştırma ile de bulamadım.Bende onu merak ediyorum. Kimse Multimetre elletirmedi mi? Çok komik ya kaç yıllık konsol internete yazınca çıkmıyor. Basit şema buldum sadece orada da sadece component belirtmilmiş.
Cidden çok saçma. O kadar çakması var her yerde bir tane şematik yok.PSP Developer wiki PSP hakkındaki en geniş kaynak bu. Ama bahsettiğiniz o TV portunun şeması yok. Başka forumlarda belki cevaplarlar da benim bilgim yok bu konuda. Araştırma ile de bulamadım.
Bulamadım. Üzgünüm. Reddit'de belki uygun subredditler altında yazarsanız cevaplarlar. Bu kablo çok da marifetli bir şey değil, XMB'de güzel gözüküyor ama oyuna girimce ciddi crop yapıyor. TV ekranının yarısı siyah bar oluyor oynarken. Çok istiyorsanız bence şu kablolardan birini alın derim.Cidden çok saçma. O kadar çakması var her yerde bir tane şematik yok.