Selam, birkaç hafta önce PSU bozuldu, garantiye yolladım. Geri geldi. Şimdi CPU kablosunu takmaya çalışıyorum ama çok zor giriyor. Bir yerden sonra zorlamak istemiyorum, kırarım diye. Ama aynı CPU kablosu, ekran kartı için olan hazneye çok rahat giriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dogru taktim, hepsi kolay girdi, tik sesi geldi biraktim. CPU kablosu direkt girmiyor, cok cok zor giriyor. Olabildigince soktum ona ragmen cok az bir bosluk kalıyor.

Arkadaslae az once de konusunu açtım. Garantiden PSU geldi ama CPU kablosu CPU haznesine tam oturmadi. İyice ittirdim ama direkt calismadi. Ben de PCI-e kismina taktim calisti. Simdi size sorum boyle calissa bir şey olur mu ya da ekran kartinin kablosunu CPU kismina takip CPU kablosunu ekran karti kismina taksam ne gibi sorunlar yasarim? @Recep Baltaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ikisinin pin layoutu farkli, birbirlerine takmamalisin.

images - 2024-07-25T160955.898.webp

@845 @Recep Baltaş @BerkayZ87
Hocam sorun bende değil çok sevgili FSP Türkiye teknik servisinde normalde en altta CPU onun hemen üstündeki 2 slot ise ekran kartı için olması lazım ancak garanti tam tersi takmış yani en altta olması gereken CPU en üstte dışarıdan görünümde yanlış ancak aslında doğru takmışım :D FSP'ye tekrar saygılar (küfür serbestleştirilsin)