everyone.exe

Çalışkan
Yer
anime portal
Arkadaşlar, termal macun ve ped konusunda kararsız kaldım. PTM-7950 ped ve Thermal Grizzly Kryonaut Extreme arasında kaldım. Bilgisayarımdaki ısınma sorunlarını çözmek için en iyi seçim hangisi olur? Hangi seçenek daha iyi soğutma sağlar? Yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar, termal macun ve ped konusunda kararsız kaldım. PTM-7950 ped ve Thermal Grizzly Kryonaut Extreme arasında kaldım. Bilgisayarımdaki ısınma sorunlarını çözmek için en iyi seçim hangisi olur? Hangi seçenek daha iyi soğutma sağlar? Yorumlarınızı bekliyorum.
TG Kryonaut Extreme daha güvenilir. PTM serisi ürünleri yurtdışından ne olduğu belirsiz satıcılardan almak gerekiyor ve çoğu sahte çıkabiliyor.
Faz değişenli pad'lere alternatif olarak Thermalright Helios var ve deneyenler PTM serisinden daha çok beğenmişler, ben de 2 adet aldım bu hafta RX 6600XT ve RX 6800XT ekran kartlarına uygulayıp incelemesini paylaşmayı düşünüyorum.

Tg Kryonaut Extreme daha güvenilir. PTM serisi ürünleri yurt dışından ne olduğu belirsiz satıcılardan almak gerekiyor ve çoğu sahte çıkabiliyor.
Faz değişenli Pad'lere alternatif olarak Thermalright Helios var ve deneyenler PTM serisinden daha çok beğenmişler, ben de 2 adet aldım bu hafta RX 6600XT ve RX 6800XT ekran kartlarına uygulayıp incelemesini paylaşmayı düşünüyorum.

Hocam ne zaman elinize geçer? Sizce ben bu bahsettiklerimden hangisi almalıyım?

GPU uygulanacaksa PTM 7950 veya Thermalright Helios öneririm işlemci için Kryonaut daha sağlıklı GPU'ya önermem Kryonaut'u.