Öncelikle neyde kullanacaksınız? Laptop mu masaüstü mü?
Laptoplarda faz değişenli Pad'ler macunlardan daha iyi performans verebiliyor. Masaüstündeyse kyronaut Extreme işlemci için güzel bir macun fakat ekran kartları için pek uygun sayılmaz.

Krynoaut Extreme laptop için aldım bile sizce iyi etmiş miyim?

TG Kryonaut Extreme daha güvenilir. PTM serisi ürünleri yurt dışından ne olduğu belirsiz satıcılardan almak gerekiyor ve çoğu sahte çıkabiliyor.
Faz değişenli Pad'lere alternatif olarak Thermalright Helios var ve deneyenler PTM serisinden daha çok beğenmişler, ben de 2 adet aldım bu hafta RX 6600XT ve RX 6800XT ekran kartlarına uygulayıp incelemesini paylaşmayı düşünüyorum.

Kardeşim merhaba ben de termal pad alacağım. Thermal grizzy ile Thermalright arasındayım. Hangisini alayım test ettiniz mi?

Kardeşim merhaba ben de termal pad alacağım. Thermal grizzy ile Thermalright arasındayım. Hangisini alayım test ettiniz mi?
Aldım uyguladım ve oldukça memnunum. İncelemesini de yaptım; https://techolay.net/sosyal/konu/thermalright-helios-faz-degisimli-termal-pad-incelemesi.107368/

Nisan ayından beri kartta ve aktif kullanıyorum. Oynadığım oyunlar ekran kartını sürekli %100'lerde kullanan zorlayan oyunlar ve ona rağmen sıcaklıklarda bir değişim olmadı, beklediğimden iyi çıktı. Bence Thermal grizzly'ye o kadar para vermeye gerek yok.