Bütçe
6500

semozin

Uzman
Merhaba,

Elim 18x9 boyutunda. Daha çok palm tutuşa sahibim ama ergo mouse sevmiyorum. Sizce pwnage Trinity CF mi wlmouse Beast X Pro modeli mi daha çok benim için uygun olur? Büyük mouse sevmiyorum kısacası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Elim 18x9 boyutunda. Daha çok palm tutuşa sahibim ama ergo mouse sevmiyorum. Sizce pwnage Trinity CF mi wlmouse Beast X Pro modeli mi daha çok benim için uygun olur? Büyük mouse sevmiyorum kısacası.
Elindeki bilgilere göre, palm tutuşa sahip olduğun ve büyük fareleri tercih etmediğini belirttin. Bu durumda şu önerileri göz önünde bulundurabilirsin:

Pwnage Trinity CF​

• Boyut ve Ağırlık: Orta boy fare, ergonomik kullanıma uygun.
  • Ağırlık Ayarı: Farklı ağırlık seçenekleri ile kişiselleştirilebilir.
  • Tuş Tasarımı: Geniş ve rahat tuş yapısı, uzun süreli kullanımı kolaylaştırır.
  • Alt Yüzey: Kaygan bir yapıya sahiptir, bu da hassas hareket kabiliyeti sağlar.

WLMOUSE Beast X Pro​

• Boyut ve Ağırlık: Daha kompakt bir tasarıma sahip, temelde küçük ve hafif fare.
  • Ergonomi: Ağırlık ve şekil itibarıyla daha küçük el yapısına daha uygun olabilir.
  • Özellikler: Genellikle hem ofis hem de oyun amaçlı kullanım için iyidir.

Önerim​

• Eğer küçük fareleri daha çok tercih ediyorsan, WLMOUSE Beast X Pro senin için daha uygun olabilir.
  • Ancak oyun oynama deneyimin varsa ve daha fazla özelleştirme istersen, Pwnage Trinity CF'yi de düşünebilirsin.

Hangi fareyi seçeceğin tamamen kişisel konforuna bağlı. Tercih ettiğin boyut ve kullanım şekline en uygun olanı seçmen en iyisi olacaktır. Deneme şansın varsa, her iki fareyi de kullanarak karar vermek faydalı olabilir.