Evet iade ettim onay bekliyorum V10 Ultra veya Mozaya tekrar bakacağım.
V10 Ultraya düşmeyin bence :D Moza R3 de VD4'ten sonra düşme olur. R5'e bütçe varsa oraya yönelin yoksa yine VD4'e şans verin bence.

@scuderia hocam sizinkiyle aynı sıkıntıyı yaşayan bir arkadaş o turuncu kısmı döndürüp tekrar takmış düzelmiş 😄 büyük ihtimalle turuncu kısımda bulunan yayı takıp çıkarırken takılı kalmıştı ondan yalpa yapıyordu. İadeniz onaylandı mı?

Son düzenleme:
@scuderia hocam sizinkiyle aynı sıkıntıyı yaşayan bir arkadaş o turuncu kısmı döndürüp tekrar takmış düzelmiş 😄 büyük ihtimalle turuncu kısımda bulunan yayı takıp çıkarırken takılı kalmıştı ondan yalpa yapıyordu. İadeniz onaylandı mı?
Döndürmeyi aslında denedim ama bende çözüm olmadı nedense, iadeyi daha bekliyoruz araya tatil girdiği için süreç uzadı.

Dediğim gibi o turuncu kısımdaki yayı geri çekerken bir yere takılı kalıyordu sizinki büyük ihtimalle.
Hocam iade talebini sağolsunlar reddetmişler zaten, ayrıca 1 hafta gibi bir süre beklettiler. 14 gün yasal iadeyi yok saydı adamlar üstüne iadeyi neden reddettiklerine dair bir mesaj da yok ortada. Dediğiniz şeyi tekrar düzeltmeyi deneyeceğim ama direksiyondan yoğun gıcırtı sesleri geliyor onlara da kendim çözüm bulacağım herhalde.

Hocam iade talebini sağolsunlar reddetmişler zaten, ayrıca 1 hafta gibi bir süre beklettiler. 14 gün yasal iadeyi yok saydı adamlar üstüne iadeyi neden reddettiklerine dair bir mesaj da yok ortada. Dediğiniz şeyi tekrar düzeltmeyi deneyeceğim ama direksiyondan yoğun gıcırtı sesleri geliyor onlara da kendim çözüm bulacağım herhalde.
Video ve foto eklediğiniz halde mi ret etmişler? Madem normalmiş niye düzeltip göndermemişler. Vallahi bu firmalar dayaklık. Daha gaming.gen'i de önermem. Bana şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadılar ama son zamanlarda bu hareketleri sinir etmeye başladı.

Video ve foto eklediğiniz halde mi ret etmişler? Madem normalmiş niye düzeltip göndermemişler. Vallahi bu firmalar dayaklık. Daha gaming.gen'i de önermem. Bana şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadılar ama son zamanlarda bu hareketleri sinir etmeye başladı.
Video da ekledim ama onlara ulaştı mı bilmiyorum, ürünü idefixden almıştım ve çok sinir bozucu bir site.
Kaldı ki zaten ben bu ürünün rengini bile beğenmesem 14 gün koşulsuz yasal hakkım var iade etmek için, bunu nasıl aştılar ilginç.
Bu arada firmaya kendiniz ulaşırsanız sizi tersledikten sonra idefix'in destek hattından kendilerine ulaşmanızı istiyorlar.
Garanti kısmı da böyle bu arada, yani yine site üzerinden bu arkadaşların keyfine bağlıyız.