Evet iade ettim onay bekliyorum V10 Ultra veya Mozaya tekrar bakacağım.
Son düzenleme:
Evet iade ettim onay bekliyorum V10 Ultra veya Mozaya tekrar bakacağım.
V10 Ultraya düşmeyin benceEvet iade ettim onay bekliyorum V10 Ultra veya Mozaya tekrar bakacağım.
Döndürmeyi aslında denedim ama bende çözüm olmadı nedense, iadeyi daha bekliyoruz araya tatil girdiği için süreç uzadı.@scuderia hocam sizinkiyle aynı sıkıntıyı yaşayan bir arkadaş o turuncu kısmı döndürüp tekrar takmış düzelmişbüyük ihtimalle turuncu kısımda bulunan yayı takıp çıkarırken takılı kalmıştı ondan yalpa yapıyordu. İadeniz onaylandı mı?
Dediğim gibi o turuncu kısımdaki yayı geri çekerken bir yere takılı kalıyordu sizinki büyük ihtimalle.Döndürmeyi aslında denedim ama bende çözüm olmadı nedense, iadeyi daha bekliyoruz araya tatil girdiği için süreç uzadı.
Hocam iade talebini sağolsunlar reddetmişler zaten, ayrıca 1 hafta gibi bir süre beklettiler. 14 gün yasal iadeyi yok saydı adamlar üstüne iadeyi neden reddettiklerine dair bir mesaj da yok ortada. Dediğiniz şeyi tekrar düzeltmeyi deneyeceğim ama direksiyondan yoğun gıcırtı sesleri geliyor onlara da kendim çözüm bulacağım herhalde.Dediğim gibi o turuncu kısımdaki yayı geri çekerken bir yere takılı kalıyordu sizinki büyük ihtimalle.
Video ve foto eklediğiniz halde mi ret etmişler? Madem normalmiş niye düzeltip göndermemişler. Vallahi bu firmalar dayaklık. Daha gaming.gen'i de önermem. Bana şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadılar ama son zamanlarda bu hareketleri sinir etmeye başladı.Hocam iade talebini sağolsunlar reddetmişler zaten, ayrıca 1 hafta gibi bir süre beklettiler. 14 gün yasal iadeyi yok saydı adamlar üstüne iadeyi neden reddettiklerine dair bir mesaj da yok ortada. Dediğiniz şeyi tekrar düzeltmeyi deneyeceğim ama direksiyondan yoğun gıcırtı sesleri geliyor onlara da kendim çözüm bulacağım herhalde.
Video da ekledim ama onlara ulaştı mı bilmiyorum, ürünü idefixden almıştım ve çok sinir bozucu bir site.Video ve foto eklediğiniz halde mi ret etmişler? Madem normalmiş niye düzeltip göndermemişler. Vallahi bu firmalar dayaklık. Daha gaming.gen'i de önermem. Bana şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadılar ama son zamanlarda bu hareketleri sinir etmeye başladı.