Jahrein Fan

Üstün
Makaleler
4
Cihaz
Pyramid 6700
Evde boş duran bir tuşlu telefon vardı. Ben de adam edeyim dedim, açılmıyordu, şarj cihazı yoktu. Sonra ben şoklama yöntemi ile bataryayı bayağı şarj ettim, açtım siyah ekran geldi gitti ve böyle olunca bataryayı çıkarıp tekrar takınca açılıyor. Yani siyah ekran gelip gidiyor bazen tuş ışıkları da yanıyor. Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde boş duran bir tuşlu telefon vardı. Ben de adam edeyim dedim, açılmıyordu, şarj cihazı yoktu. Sonra ben şoklama yöntemi ile bataryayı bayağı şarj ettim, açtım siyah ekran geldi gitti ve böyle olunca bataryayı çıkarıp tekrar takınca açılıyor. Yani siyah ekran gelip gidiyor bazen tuş ışıkları da yanıyor. Cevaplarsanız sevinirim.
Sorununuz için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Bataryayı Kontrol Edin:
- Telefonu kapalıyken bataryasını tamamen çıkarın.
- Bataryanın bağlantı noktalarını kontrol edin. Herhangi bir kir veya pas var mı? Temizleyin.

2. Bataryayı Şarj Edin:
- Eğer mümkünse, orijinal bir şarj cihazı ile bataryayı tam olarak bir gece boyunca şarj etmeye bırakın.
- Şarj edildikten sonra, bataryayı çıkarıp tekrar takarak telefona güç verin.

3. Kullanım Klavuzunu Kontrol Edin:
- Tuşlu telefonun kullanım kılavuzunda önerilen resetleme yöntemlerini kontrol edin.
- Eğer resetleme ile ilgili talimatlar varsa, bu adımları izleyin.

4. Güç Düğmesine Basın:
- Güç düğmesine birkaç saniye basılı tutarak telefonun açılmasını bekleyin.
- Eğer açılmazsa, güç düğmesine tekrar basmayı deneyin.

5. Yazılım Güncellemeleri:
- Eğer telefon açılabiliyorsa, yazılım güncellemelerini kontrol edin. Gerekli güncellemeleri yükleyin.
- Yazılım güncellemeleri, pek çok sorunu çözebilir.

6. Servis Desteği:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, telefonunuzu bir teknik servise göstermeniz gerekebilir.
- Uzmanlar, donanım sorunları hakkında daha fazla bilgi verebilir ve gerekli onarımları yapabilir.

Bu adımları takip ederek telefonunuzu tekrar çalışır hale getirebilirsiniz.