Havit için mi yoksa bu model için mi hatırlamıyorum, ama ped değişmiyor diyordu. Pedi değişiyor mu bu modelin, hocam?Hocam benim bütçem çıkmadı yoksa bende Anker Q21 nc modelini alacaktım. Bencede Q21 nc daha iyi bir seçim olur ama H3 de kötü değil.
Bende çok kararsız kaldım hocam ancak Havit katlanmıyor o yüzden H3 tercih ettim. Katlanıyorda biraz büyük bir kulaklık o yüzden kulaklığı direkt çantaya koymuyorum bir kere koydum pedi çıktı o yüzden kutuda koymak zorunda kalıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?İlk 300 TL ve üzeri yüklemede 100 TL hediye para + bütün ödemelerde %10 yani 170TL bir de dediğim 150 TL FreeZone'lu olanlaraymış.
Bu bütün ödemelere %10 geri ödemeyi bende şimdi gördüm.
İşinize yarar mı bir bakın.
@megatronn, H3 ağır mı veya kafanızı rahatsız ediyor mu, ağrıtıyor mu?
Dip ses var mı?
@14356, Anker ağır uzun kullanımda ağrı yapabilir.
Dip ses sorunu da kronik maalesef.
Almadan önce yorumlara bakın.
Son düzenleme:
Siparişi verdim valla gayrı iptal etmem sanırım.İlk 300 TL ve üzeri yüklemede 100 TL hediye para + bütün ödemelerde %10 yani 170TL bir de dediğim 150 TL FreeZone'lu olanlaraymış.
Bu bütün ödemelere %10 geri ödemeyi bende şimdi gördüm.
İşinize yarar mı bir bakın.
Dip ses var mı?
@14356, Anker ağır uzun kullanımda ağrı yapabilir.
Dip ses sorunu da kronik maalesef.
Almadan önce yorumlara bakın.
- Makaleler
- 23
Ne aldin?
QCY H3 aldım hocam.
- Makaleler
- 23
Hayirli olsun. QCY kulaklik konusunda bi Anker olmasada iyidir. Alinir yine yani.
Hayirli olsun. QCY kulaklık konusunda bir Anker olmasa da iyidir. Alinir yine yani.
Sağ olun hocam.
İlk taktığım zamanlar çok az yapıyordu biraz kaba bir kulaklık ama şu an yapmıyor alıştım. Dip sesin ne olduğunu bilmiyorum.
Pişman etmez hocam emin olabilirsiniz. Ben ilk başta H2 Pro aldım bağlantı kopukluğu yaşıyordum o yüzden H3 Lite alacaktım almışken iyisi olsun diyerek H3 aldım. Pişman değilim ama bütçem çıksaydı Q21 almak isterdim.
Havit için mi yoksa bu model için mi hatırlamıyorum ama ped değişmiyor diyordu. Pedi değişiyor mu bu modelin, hocam?
Hocam hiç değiştirmedim ama pedi çıkartabiliyorsunuz değişiyor herhalde yani.
Hayırlı olsun hocam.
Sağ olun hocam.
Ürün elime ulaştı. İlk deneyimlerim malzeme kalitesini sevdim. Ses kalitesi güzel. ANC mod daha iyi olabilirmiş ama gene de güzel. Şimdilik sevdim.
Konuşma sesleri pek kesilmiyor ama kasa fan sesi falan kesiliyor.
Son düzenleme:
Sağ olun hocam.
Ürün elime ulaştı. İlk deneyimlerim malzeme kalitesini sevdim. Ses kalitesi güzel. ANC mod daha iyi olabilirmiş ama gene de güzel. Şimdilik sevdim.
Konuşma sesleri pek kesilmiyor ama kasa fan sesi falan kesiliyor.
Hayırlı olsun hocam.