Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Oyun icin CMF Buds 2a modeli daha iyi fakat QCY'lerin iki kati fiyati var. İkisi arasindan T13 ANC.
Hangisini önerirsiniz? Oyun/anime/müzik için vs. kullanmayı düşünüyorum.
Bugün sipariş ettiğim HT15 geçti elime ve ilk izlenimlerime göre gayet güzel ses kalitesi var. QCY'nin çoğu kulaklığı iyi yani çok da kasmaya gerek yok. Al bir tanesini geç. Bundan öncesinde 2020'den beri QCY T7 kullanıyordum geçen gün pantolonumun cebinde unutmuşum makinede yıkandığı için bozuldu. Unutmasam giderdi yani daha.
HT15 sebebi ise daha yeni ve oyun icin T13 uygun degil gecikme ciddi derecede hissediliyor. Ayrica arkadasima HT15 aldik ve memnun oldugunu soyledi.Hangisini önerirsiniz? Oyun/anime/müzik için vs. kullanmayı düşünüyorum.
Bugün sipariş ettiğim HT15 geçti elime ve ilk izlenimlerime göre gayet güzel ses kalitesi var. QCY'nin çoğu kulaklığı iyi yani çok da kasmaya gerek yok. Al bir tanesini geç. Bundan öncesinde 2020'den beri QCY T7 kullanıyordum geçen gün pantolonumun cebinde unutmuşum makinede yıkandığı için bozuldu. Unutmasam giderdi yani daha.
Ses kalitesi ciddi manada iyi mi? Anneme almayi dusunuyorum. T13 bas ve tiz konusunda ses yukselince kalitesi bozuluyor gibi. Bass namina hiçbir şey yok T13'te.
Son düzenleme:
Evet basları kuvvetli.HT15 sebebi ise daha yeni ve oyun icin T13 uygun degil gecikme ciddi derecede hissediliyor. Ayrica arkadasima HT15 aldik ve memnun oldugunu soyledi.
Ses kalitesi ciddi manada iyi mi? Anneme almayi dusunuyorum. T13 bas ve tiz konusunda ses yukselince kalitesi bozuluyor gibi. Bass namina hiçbir şey yok T13'te.
Sağ olun arkadaslar, kararımı verdim
GÜNCELLEME: Kulağımda ağrı yaptığı + sürekli düştüğü için iade işlemi başlattım. Tavsiye etmiyorum. İyi ki Amazon'dan almışım.
Son düzenleme: