Yaklaşık 2 yıldır QCY T13 ANC kulaklık kullanıyorum. Ara sıra kulaklıklar kutunun içindeyken temassızlık yapıp kutuyla bağlantısını kopartıyor ve telefonla bağlanıyordu, az önce kulaklık kutusu ve kulaklıklar şarjda, telefondan kendi hoparlörü ile bir şeyler izlerken yine aynısı oldu telefonun sesi kesildi ve anladım ki yine kulaklıklar bağlanmış. Kutuyu açıp iki üç kez kulaklıkları yerinden çıkartıp tekrar yerleştirince düzelmesi gerekiyor bu sorunun ve düzelmedi, bunu denerken kutu elimde durduğundan fark ettim bir miktar ısınma var. Aşırı ısınmadan kastım öyle 60-70 derece olmuş gibi değil ama gerçekten hissedilecek kadar ısınmış, özellikle alt kısmında bunu hissettim.
Üstündeki tuşa basınca şarj oranına göre beyaz veya kırmızı renkte LED yakması gerekiyor normalde, bataryası mı patladı diye şüphelendim ama içinden bir koku falan alamadım. Şarjdan çekip biraz bekledikten sonra tekrar tuşuna bastığımda ışık yandı, bu konuyu açarken tekrar şarja takmıştım ve kutu gözümün önünde dururken LED kısmında beyaz ışık yakıp söndürmeye başladı, en sonunda yine aynı şekilde kapandı.
Bu sefer kapalıyken video kaydını almayı başardım, tuşuna basmama ve şarja takmama rağmen hiçbir şekilde tepki vermediği, bir müddet sonra kendiliğinden geri geldiği videoda göründü. Videoyu buraya yüklemem gerektiğini düşünmüyorum sanırım kulaklığın bozulduğundan eminsem garanti için saklarım. Buraya sormamdaki amaç bu kulaklık markası veya modeliyle başına böyle bir şey gelen oldu mu? Zaten çok kaliteli bir marka olmadığını biliyordum ama böylesi ilk kez başıma geliyor, hiçbir şey olmasa da o ısıyı hissetmem endişelendirdi, şarjdan çıkarttığımda USB portunda bile hissediliyor bir miktar ısınma, bu kadar küçük bataryası olan bir cihaz için bu kadar fazla ısınmak normal gelmiyor, önceden olmuyordu da.