İkisi arasında kaldım. QCY T13'ün tasarımı çok hoşuma gitmedi ama kaliteliyse almayı düşünüyorum. Arada 200 TL gibi bir fark var, değer mi sizce? Redmi Buds4 Active'de var da onun hakkında iyi şeyler okumadım. Sizce hangisini alayım başka tavsiyeniz var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Şahsi tercihim Qcy T13 hocam.İkisi arasında kaldım. QCY T13'ün tasarımı çok hoşuma gitmedi ama kaliteliyse almayı düşünüyorum. Arada 200 TL gibi bir fark var, değer mi sizce? Redmi Buds4 Active'de var da onun hakkında iyi şeyler okumadım. Sizce hangisini alayım başka tavsiyeniz var mı?
Hocam aşırı bir beklentim yok kulaklıktan aradaki 200 TL farka değer mi sizce? Görüşme de yapacağım mikrofon kalitesi nasıldır?
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Hocam o durumda oppo da yeterli olacaktır. Mikrofon kalitesi iyi ile idare eder arası hocam.Hocam aşırı bir beklentim yok kulaklıktan aradaki 200 TL farka değer mi sizce? Görüşme de yapacağım mikrofon kalitesi nasıldır?
JemBeyler
Uzman
İkisi arasında kaldım. QCY T13'ün tasarımı çok hoşuma gitmedi ama kaliteliyse almayı düşünüyorum. Arada 200 TL gibi bir fark var, değer mi sizce? Redmi Buds4 Active'de var da onun hakkında iyi şeyler okumadım. Sizce hangisini alayım başka tavsiyeniz var mı?
QCY T13'ü tercih ederim.
- Makaleler
- 7
200 TL fark olduguna gore T13'un ANC olan modelini kastediyorsunuz sanirsam. T13 ANC almaniz daha mantikli ancak Enco Buds 2 de hic kotu degil, ozellikle mikrofon kalitesi olarak.
Beyazıt
Üstün
QCY T13 ANC modelini tavsiye ederim. Üzerine biraz daha koyarak daha uzun yıllar kullanabilirsiniz.
QCY T13 ANC'yi bende kullanıyorum ve şu şekilde bir inceleme yazdım;
techolay.net
İnceleme: QCY T13 ANC
Esenlikler Bugün sizlerle yaklaşık 2 haftadır deneyimlediğim QCY T13 ANC model kulaklığı inceleyeceğiz. Haydi gelin bakalım; Teknik Özellikler Sürücü - 10mm Dinamik Sürücü Mikrofon - 4 Adet ENC-ANC (28dB) 25km/saate kadar rüzgar engelleme Ses Kontrolü - QCY Uygulaması ile Kulaklık...
Teşekkür ederim. QCY T13 almayı düşünüyorum ama biraz daha para biriktirmem lazım umarım fiyatı artmaz alana kadar.
Hocam siz hangi siteden aldınız link atabilir misiniz?
QCY T13 ANC modelini tavsiye ederim. Üzerine biraz daha koyarak daha uzun yıllar kullanabilirsiniz.
İnceleme: QCY T13 ANC
Esenlikler Bugün sizlerle yaklaşık 2 haftadır deneyimlediğim QCY T13 ANC model kulaklığı inceleyeceğiz. Haydi gelin bakalım; Teknik Özellikler Sürücü - 10mm Dinamik Sürücü Mikrofon - 4 Adet ENC-ANC (28dB) 25km/saate kadar rüzgar engelleme Ses Kontrolü - QCY Uygulaması ile Kulaklık...techolay.net
Hocam siz hangi siteden aldınız link atabilir misiniz?
Son düzenleme:
Beyazıt
Üstün
@megatronn Trendyol üzerinden satın aldım hocam.
ty.gl
Satıcı Trendyol'un kendisi.
Qcy T13 Anc 4 Mikrofon Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık Siyah Aktif Gürültü Engelleyici - Fiyatı, Yorumları
Qcy T13 Anc 4 Mikrofon Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık Siyah Aktif Gürültü Engelleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Satıcı Trendyol'un kendisi.
QCY T13 aşırı kulak ağrıtıyor uzun kullanımda, bunun harici iyi.