Leostiugur
Çalışkan
Şimdi reisim durum güncellemesi yapmak istiyorum sana eğer burada isen @michaelscofield
Son düzenleme:
Buradayım, dinliyorum.Şimdi reisim durum güncellemesi yapmak istiyorum sana eğer burada isen @michaelscofield
Öncelikle bana yardımcı olduğun için sana çok ama çok teşekkür ederim. Geç döndüm biraz kusura bakma lütfen ... Diyeceğim şey şuydu ben allah nasip ederse işe gireceğim ve bir yandan iş ve yks işini halletmeye çalışacağım bu süre zarfında tabi 2.el almaktansa güzel bir sistem toplamak istiyorum inşallah işe kabul edilirsem bana bir firma olsun fark etmiyor bilmiyorum reklam verebiliyor muyuz da sen daha iyi bilirsin neyse gidip almak istiyorum aslında sorum şu sana ; Toplu hali hazırda bir kasayı mı almak iyi ? Yoksa Parça parça toplamak mı ? nasıl yapalım nasıl bana bir yol gösterirsin güçlü bir sistem olsun istiyorum yayın da kaldırabilsin oyunlarda kasmadan rahatlıkla oynayabiliyim 1000mb internetim var çok şükür yani elimdekini satıp yeni bir güzel bir pc yapmak istiyorum yardımcı olursan çok sevinirim ♥
Rica ederim, yardımcı olurum sorun değil.Öncelikle bana yardımcı olduğun için sana çok ama çok teşekkür ederim. Geç döndüm biraz kusura bakma lütfen ... Diyeceğim şey şuydu ben allah nasip ederse işe gireceğim ve bir yandan iş ve yks işini halletmeye çalışacağım bu süre zarfında tabi 2.el almaktansa güzel bir sistem toplamak istiyorum inşallah işe kabul edilirsem bana bir firma olsun fark etmiyor bilmiyorum reklam verebiliyor muyuz da sen daha iyi bilirsin neyse gidip almak istiyorum aslında sorum şu sana ; Toplu hali hazırda bir kasayı mı almak iyi ? Yoksa Parça parça toplamak mı ? nasıl yapalım nasıl bana bir yol gösterirsin güçlü bir sistem olsun istiyorum yayın da kaldırabilsin oyunlarda kasmadan rahatlıkla oynayabiliyim 1000mb internetim var çok şükür yani elimdekini satıp yeni bir güzel bir pc yapmak istiyorum yardımcı olursan çok sevinirim ♥
Eğer ki dersen kardeşim yayını da yaparsın çift monitör de koy vs bir sorun olmaz der isen benim için hiç sorun yok reisim razıyım işe girdikden 2 ay sonra inşallah alacağım yani kafam da öyle planlar var sen bana diz şunları şunları al sıvı soğutmasıdır kasa soğutmalıdır ne ise razıyım benRica ederim, yardımcı olurum sorun değil.
Parça parça toplamak daha mantıklı. Bugünün piyasası ile 53 civarina güzel bir sistem çıkar, uygun mudur?
Anladım. 53 civari uyun yani, eğer para toplarım derseniz daha üste çıkabiliriz, nasıl yapalım?Eğer ki dersen kardeşim yayını da yaparsın çift monitör de koy vs bir sorun olmaz der isen benim için hiç sorun yok reisim razıyım işe girdikden 2 ay sonra inşallah alacağım yani kafam da öyle planlar var sen bana diz şunları şunları al sıvı soğutmasıdır kasa soğutmalıdır ne ise razıyım ben
Anladım. 53 civari uyun yani, eğer para toplarım derseniz daha üste çıkabiliriz, nasıl yapalım?
Hocam bence o kadar zorlamaya gerek yok. 45K civarına düzgün bir 5060 Ti sistem yeterli olur diye düşünüyorum arkadaşa. 2 tane de monitör alır yanına.Anladım. 53 civari uyun yani, eğer para toplarım derseniz daha üste çıkabiliriz, nasıl yapalım?
Düzgün bir RAM ve SSD 17 bin zaten, kaliteli bir AM5 sistem 53k falan.Hocam bence o kadar zorlamaya gerek yok. 45K civarına düzgün bir 5060 Ti sistem yeterli olur diye düşünüyorum arkadaşa. 2 tane de monitör alır yanına.
Reis siz nasıl uygun görürseniz ben dediğim gibi çok öyle anlamam bana yayın yapıcak , monitörleri taşıyacak 2 monitörü de güzel fiyat perfonmaslı kastırmadan rahat bir yayın yapmak istiyorum lütfen yardımcı olursanız ikinizde çok memnun kalırım en kötü 50 bin tl olsun fark etmezHocam bence o kadar zorlamaya gerek yok. 45K civarına düzgün bir 5060 Ti sistem yeterli olur diye düşünüyorum arkadaşa. 2 tane de monitör alır yanına.