Yani sen olabildiğince biraz limitleri zorlamak isterim açıkçası beni geleceğe olsun şu an olsun kurtarsın yeter yani en kötü 60 bin de olur 60 üstüne zor çıkarım gibi zaten parça parça alacağım için 1 ay bakarsın ilk bir ekran kartını alırım bakarsın diğer ay anakart, RAM, SSD, pcu falan sen bana bir güzel biraz güçlü hem de az da olsa fiyat performanslı bir şey olursa çok sevinirim.

Ben şimdi şöyle bir sistem yapayım, alacağınız gün yine konuşuruz.

Yayın vs. gibi işler için Intel daha iyi olmaz mı hocam? @Leostiugur, hocam yayın ağırlıklı mı olacak oyun mu?

AMD yeterli hicam.

Ben şimdi şöyle bir sistem yapayım, alacağınız gün yine konuşuruz.

AMD yeterli hicam.

Reisim, ekran kartı olarak GeForce seçsek güzel olabilir mi? Hani AMD ekran kartlarını şu an kullandığım için yanlış anlama güvenemiyorum bu işin piri reisi gibi GeForce'ya o yüzden dedim yanlış anlama işine karışmak gibi olmasın.

Reisim, ekran kartı olarak GeForce seçsek güzel olabilir mi? Hani AMD ekran kartlarını şu an kullandığım için yanlış anlama güvenemiyorum bu işin piri reisi gibi GeForce'ya o yüzden dedim yanlış anlama işine karışmak gibi olmasın.

Hocam bende onu diyecektim ama bu kartın muadili olan 5060 Ti 16 GB modelleri 25 binden başlıyor.

Doğrudur haklısınız ama değmez mi sizce de yani en kötü bir aylık maaşın ilk ekran kartını alır diğerlerini zaten bir sonraki ay toplarım
Bence değer. Size bağlı hocam. He performans farkı pek olmaz ama marka ve güven olarak evet daha rahat olursunuz. Ayrıca yayıncılık için daha iyi teknolojiler kullanabilirsiniz.

Ben şöyle düşündüm açıkcası @michaelscofield ve @Lorien reisimlerim AMD işlemci Ekran Kartı geforce anakart ram ssd ram ise 32 gb hani pc nin rahatlaması 2 ram 16x16 diye düşündüm gerisi tabi sizde hangi ekran kartı alınır hangi işlemci vs bilemem orasını
RAM'leri ve belki SSD'yi ikinci el alırsınız hocam daha iyi olur.

Hatta işlemciyi de ikinci el alabilirsiniz çünkü en zor bozulan parçalar işlemcilerdir. Yüksek ihtimalle sorunsuz işlemciler bulabilirsiniz rahatlıkla.

RAM'leri ve belki SSD'yi ikinci el alırsınız hocam daha iyi olur.

Hatta işlemciyi de ikinci el alabilirsiniz çünkü en zor bozulan parçalar işlemcilerdir. Yüksek ihtimalle sorunsuz işlemciler bulabilirsiniz rahatlıkla.
Ya siz nasıl uygun görürseniz ama ben gidip 2.el aldığımda nesine bakıcam hangi detayına bakmam lazım vs bir bilgim yok yanımda bilgili birisi olması lazım bu konuda da bu yüzden de güvenmiyorum açıkcası 2.el durumlarına yönelmeye yani çok doğru haklı konuşuyorsunuz biliyorum ama işte acı da bir gerçek bu malesef