Talha Yiğit

Yetkin
Yer
Konya
@Geraltın kılıcı hocam hangi sürümü önerirsiniz bu OS olayaları vs hiç bilmiyorum Windows 11 veya Linux düşüncem var.
R5 2600X.
32 GB (16x2) 3600MHz RAM.
RX590 Nitro+SE
Sistem bu şekilde genel olarak ETS 2 Titanfall Ark gibi oyunlar oynuyorum Steam, stamdaki oyunlarda sorun yaşamak istemem.

@OwerPovered Anti Cheat uyumlulugu yetmiyor bir de sirketin esek olmamasi lazim. Bknz. R6'nin kullandigi Battleye Linux destegine sahip olsa bile Eseksoft serverlarinda inatla Linux destegini aktiflestirmiyor.

We've seen your requests for Rainbow Six Siege to be supported on Linux. Our primary concern is the protection of the players' experience. We want to ensure a safe space for all players. Unfortunately, at the moment, Linux is an open door for cheaters. That being said, rest assured that it is on the R6S team's radar to make Siege available on as many systems as we can in the future.

Ubuntu oneririm. Hata az, sade, basit.

@Geraltın kılıcı hocam hangi sürümü önerirsiniz bu OS olayaları vs hiç bilmiyorum Windows 11 veya Linux düşüncem var.
R5 2600X.
32 GB (16x2) 3600MHz RAM.
RX590 Nitro+SE
Sistem bu şekilde genel olarak ETS 2 Titanfall Ark gibi oyunlar oynuyorum Steam, stamdaki oyunlarda sorun yaşamak istemem.
Kesinlikle CachyOS.

Ek: Hocam kurulumu isterseniz ben yapabilirim.

Ramlerim henüz kargoda. Bu CachyOS oyunlarda sıkıntı yapar mı? Kod bilgim olmadığı için uygulamalar Windows'taki gibi mi çalışıyor yoksa kod istermi. Soru bu aslında fark yoksa Linux deneyimlemek istiyorum.

Kod yazmıyorsunuz hocam. He tabii AUR kodlarını bilseniz iyi olur ancak gerekli değil. Paket yöneticiniz her şeyin en güncel sürümünü yüklüyor.

Linux tabanlı olduğu için terminalden kurulum yapacaksınız
Terminal kurulum?

Linux tabanlı olduğu için terminalden kurulum yapacaksınız
Paket yöneticisi > Terminal