Selam 3 sene önce aldığım masaüstü bilgisayarıma birkaç ekleme ile performans artışı sağlamak istiyorum. Sistemi sadece oyun amaçlı kullanıyorum 2K'da EA FC26 ve Battlefield 6 oynamaktayım. Bilgili arkadaşlar FPS artışı için hangi parçaları neden yükseltmem gerektiği hakkında tavsiye verirlerse sevinirim. Bütçem 20-30k arasında.
Selam 3 sene önce aldığım masaüstü bilgisayarıma birkaç ekleme ile performans artışı sağlamak istiyorum. Sistemi sadece oyun amaçlı kullanıyorum 2K'da EA FC26 ve Battlefield 6 oynamaktayım. Bilgili arkadaşlar FPS artışı için hangi parçaları neden yükseltmem gerektiği hakkında tavsiye verirlerse sevinirim. Bütçem 20-30k arasında.
Açıkçası nokta atışı yapmak istiyorum. 5700X mi yoksa 5800X mi benim sistemime daha iyi olur, pek bilgim yok. Muhtemelen bütçeme göre bir şeyi değiştirme şansım olacak ama bu ekran kartı mı işlemci mi olmalı?
Direkt 2x16 almaktansa aynı kitten almak daha ucuza gelebiliyor, anakatınız da buna müsait. Tam modelini öğrenip 2.elde bakarak alabilirsiniz. TUF Allience modeli ise bana ulaşabilirsiniz daha dün boşa çıktı 2x8 3600 bit kit henüz ilana atmadım.
Veya acele etmeden fiyat takip ederek sıfır 2x16 3200-3600 MHz bir kit uygun fiyata düştüğü gibi alabilirsiniz.
Direkt 2x16 almaktansa aynı kitten almak daha ucuza gelebiliyor, anakatınız da buna müsait. Tam modelini öğrenip 2.elde bakarak alabilirsiniz. TUF allience modeli ise bana ulaşabilirsiniz daha dün boşa çıktı 2x8 3600 bit kit henüz ilana atmadım.
Veya acele etmeden fiyat takip ederek sıfır 2x16 3200-3600 MHz bir kit uygun fiyata düştüğü gibi alabilirsiniz.