Hocam noktayı kullanmayacam ya o tam yayılmıyormuş ya X ya da kendim sürecem :D

Evet bazı ıslak mendiller kendinden bile çok cıvık oluyor özellikle paketin alt tarafında kalanlar biraz sıkmak lazım dediğin gibi
Siz bilirsiniz hocam basit bir tercih nokta şekli. O yüzden söyledim. Hangi soğutucuyu aldınız bu arada?

Hocam noktayı kullanmayacam ya o tam yayılmıyormuş ya X ya da kendim sürecem :D

Evet bazı ıslak mendiller kendinden bile çok cıvık oluyor özellikle paketin alt tarafında kalanlar biraz sıkmak lazım dediğin gibi
X yapmak daha iyi gibi ben kendim yaymaya çalıştığımda pek yapamamıştım ve baya taşmıştı. Hatta nokta en garantisi en rahatı.

Siz bilirsiniz hocam basit bir tercih nokta şekli. O yüzden söyledim. Hangi soğutucuyu aldınız bu arada?
Normalde benim işlemcime Dark Freezer X123 yeterdi ama almışken tam alayım dedim

Şunu aldım 5600 için fazlasıyla yeterli diye düşünüyorum ileride işlemci yükseltirsem ona da takarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde benim işlemcime Dark Freezer X123 yeterdi ama almışken tam alayım dedim

Şunu aldım 5600 için fazlasıyla yeterli diye düşünüyorum ileride işlemci yükseltirsem ona da takarım.
İyi yapmışsınız. Çok daha geleceğe dönük olmuş. Heatsink'in vidalarını sıkarken bir yeri hafif sıkıp sonra diğer yeri de hafif sıkın ve bunu döngü halinde yapın ki macun tam yayılsın ve eşit otursun.

Hocam konudan bağımsız olucak ama size bir sorum olacak benim anakartım ASRock B450M. Bu anakarta takılabilecek işlemciler belli peki ekran kartı olarak maksimum ne takılabilir ilerisi için örnek veriyorum şu an 4090 taksam sıkıntı çıkarır mı? Anakart x16 yuvası PCle 3.0 destekliyor

2015-2016'da işlemci soketini çok güzel macunlamıştık, sonra da onu bir şekilde temizledik ama inan nasıl temizledik ben bile bilmiyorum😂
Hocam naptınız işlemciyi takmayı unutup sokete macun sıkıp işlemciyi spatula olarak mı kullandınız :rofl::LOL::LOL::rofl:

Hocam konudan bağımsız olucak ama size bir sorum olacak benim anakartım ASRock B450M. Bu anakarta takılabilecek işlemciler belli peki ekran kartı olarak maksimum ne takılabilir ilerisi için örnek veriyorum şu an 4090 taksam sıkıntı çıkarır mı? Anakart x16 yuvası PCle 3.0 destekliyor
Çıkarmaz ancak hafif bir performans düşüklüğü olur 3.0 slota 4.0 takacağınız için.