theodore bagwell
Başarılı
Hocam 3080 ile ikisi darboğaz yapmadan çalışır mı? Çünkü en az 2 3 yıl daha sistem değişikliği yapmayı planlamıyorum.
Hocam 3080 ile ikisi darboğaz yapmadan çalışır mı? Çünkü en az 2 3 yıl daha sistem değişikliği yapmayı planlamıyorum.
BIOS guncellemeleri onemli bayagi.Geçen sene mayıs aylarında güncellediğimi hatırlıyorum. Sık sık güncellemem lazım mı?
Aslinda sistemi gayet uyumlu geldi bana? Bir sıkıntı goremedim donmamasi lazim.
Yani bu sekilde bile sikayet olmamasi lazim aslinda.
Anladım hocam o zaman ilk hedefim işlemci olsun daha sonra da ramleri 32 yapmaya odaklanırım.
BIOS guncellemelerini yap ilk.Anladım hocam o zaman ilk hedefim işlemci olsun daha sonra da ramleri 32 yapmaya odaklanırım.
Depolama alanı çekiyorum hocam. M2 SSD'm 500 GB, 1x Sata SSD 250 GB, 1x Sata HDD 500 Gb. Ama ilginç bir şekilde yetmiyor bazen. M2'i değiştirir miyim emin değilim 1 tane slot var belki satıp 1tb alabilirim. Emin değilim.RAM krizi bitince o zaman yukseltilir. Sıstemin hayli yeterli. Depolama problemi cekiyorsan guzel bir SSD is gorur.
Yapacağım hocam yarın.
Windowsun hantal oldugundanda sikayet ediyor bayagi yani ben suanki sistemimle sikayet etmiyorum.CS'yi bilmem ama diğer oyunlarda kasma yaşarsınız dediğim gibi 3080 için 2K monitör şart.